Γερεμέγεφ-Ιωαννίδης-Σπόραρ: Πόσα γκολ έχουν βάλει φέτος οι επιθετικοί του Παναθηναϊκού; « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Γερεμέγεφ-Ιωαννίδης-Σπόραρ: Πόσα γκολ έχουν βάλει φέτος οι επιθετικοί του Παναθηναϊκού;

Κατηγορία Παναθηναικός στις   1:30 μ.μ.  |  Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024


Οι Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, Φώτης Ιωαννίδης και Αντράζ Σπόραρ έχουν πετύχει πολύτιμα γκολ φέτος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά πόσα έχουν σκοράρει και οι τρεις μαζί;


Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι αδιαμφισβήτητα ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη επιρροή έως τώρα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και η απουσία του από τα τελευταία παιχνίδια, λόγω τραυματισμού έχει φανεί κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι. Όσον αφορά το σκοράρισμα, όμως, οι άλλοι δύο επιθετικοί της ομάδας κατάφεραν να μπουν στα… παπούτσια του και σημείωσαν πολύτιμα τέρματα.


Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ήταν αυτός που σκόραρε το ένα από τα δύο τέρματα, ενώ σημείωσε γκολ και στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Αντίστοιχα, ο Αντράζ Σπόραρ ξεκίνησε βασικός στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, χαρίζοντας στον Παναθηναϊκό σπουδαία νίκη.


Η απελευθέρωση του Σπόραρ και η ευχέρεια του Τερίμ


Ουσιαστικά και οι τρεις επιθετικοί του «τριφυλλιού» έχουν συνεισφέρει με τις βοήθειές τους για τη φετινή πορεία της ομάδας έως τώρα. Ο Ιωαννίδης έχει πετύχει 16 γκολ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Σπόραρ ακολουθεί με 11 τέρματα. Παράλληλα, ο Γερεμέγεφ έχει φτάσει τα 6 γκολ στη φετινή χρονιά και συνολικά οι «πράσινοι» επιθετικοί έχουν σκοράρει 33 γκολ, τη στιγμή που όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν πετύχει συνολικά 38 τέρματα.


prasinoforos.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html