Έρχεται… καυτό καλοκαίρι για τον Ιωαννίδη!» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Έκτακτο: Συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Έρχεται… καυτό καλοκαίρι για τον Ιωαννίδη!»

στις   6:19 π.μ.  |  Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

 


Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αναφέρεται στο μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη και την απόφαση του Παναθηναϊκού για τόνωση του ελληνικού στοιχείου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «LiveSport»:


«Προφανώς το προσεχές καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τον Ιωαννίδη. Είτε πάρει είτε χάσει το Πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός… Αν ο 24χρονος φορ θα μείνει στο Τριφύλλι ή θα συντρίψει το ρεκόρ πώλησης παίκτη στην ιστορία του συλλόγου, θα το μάθουμε. Ό,τι και αν συμβεί όμως, η ρότα της ομάδας προς την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου, δεν θα αλλάξει.


Ανεξάρτητα από την παραμονή Ιωαννίδη ή Τερίμ, οι «πράσινοι» θα εξετάσουν αρκετές δελεαστικές περιπτώσεις Ελλήνων. Το θέμα βέβαια δεν είναι… σώνει και καλά να αποκτηθούν Έλληνες, αλλά παίκτες που θα προσφέρουν…


Σε αυτή την προσπάθειά του ο Παναθηναϊκός έχει έναν μεγάλο «σύμμαχο», χωρίς καν να προσπαθήσει ο ίδιος ο παίκτης ή το κλαμπ. Διότι ο Μπακασέτας, ως αρχηγός της Εθνικής, ως εξαιρετικός χαρακτήρας και ως ένας από τους πλέον προικισμένους γηγενείς παίκτες της γενιάς του, δεν είναι μαγνήτης μόνο για τους φιλάθλους που σε λίγες μέρες επιστρέφουν στις κερκίδες. Είναι και για οποιονδήποτε συμπατριώτη μας και συμπαίκτη του θελήσει να εντάξει στο δυναμικό του ο Παναθηναϊκός».


olaprasina. gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html