Σοφιάνα Αβραμάκη - διαψεύδει τις φήμες: «Υπάρχει σχέση αλλά όχι με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Σοφιάνα Αβραμάκη - διαψεύδει τις φήμες: «Υπάρχει σχέση αλλά όχι με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη»

Κατηγορία Lifestyle στις   4:46 π.μ.  |  Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024




Η Σοφιάνα Αβραμάκη έκανε μια τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Γειά σου» στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 3/2 θέλοντας να ξεκαθαρίσει την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα.


Συγκεκριμένα ο Κωστής Ραπτόπουλος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram την είδηση πως η πρώην survivor είναι ζευγάρι με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Αυτό ήταν ένα θέμα που προκάλεσε στη Σοφιάνα Αβραμάκη πρόβλημα στα social media, όπου έλαβε αμέτρητα μηνύματα.


Η ίδια είπε πως βρίσκεται σε σχέση, αλλά όχι με τον Πασχαλάκη: «Δεν είναι τόσο αστείο όσο το λέμε. Αλλά έχω δεχθεί βομβαρδισμό μηνυμάτων. Την πρώτη μέρα το πήρα στην πλάκα γιατί μου έχουν χρεώσει σχέσεις κατά καιρούς.


Αλλά είναι πέρα για πέρα ψέμα! Υπάρχει σχέση αλλά όχι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα γιατί υπάρχουν τόσα άρθρα για μια σχέση άλλη.


Με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη γνωριζόμαστε λόγω επαγγέλματος, επειδή είμαι φυσικοθεραπεύτρια, αλλά μέχρι εκεί. Κατασκευάστηκε από κάποιο μυαλό και πήρε έκθεση σε άρθρα και Twitter», είπε στη Μαρία Μπακοδήμου.


Πηγή: ieidiseis.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html