Παναθηναϊκός: Το «game over» του Μπρινιόλι και το αιφνίδιο κατέβασμα του Ξενόπουλου απ΄το πούλμαν « Enimerosi 247

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Παναθηναϊκός: Το «game over» του Μπρινιόλι και το αιφνίδιο κατέβασμα του Ξενόπουλου απ΄το πούλμαν

 


Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ με επίκεντρο την έκτακτη εσωτερική…μετάθεση του Έλληνα τερματοφύλακα από την δεύτερη στην πρώτη ομάδα του «Τριφυλλιού».

Τίτλοι τέλους έπεσαν το Σάββατο (13/1) στην «Μπρινιόλι-άδα» στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.



Το «Τριφύλλι» μέσω επίσημης ανακοίνωσης έβγαλε στη δημοσιότητα όλο το χρονικό των συζητήσεων και το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή νέου συμβολαίου.




Την παραμονή του ντέρμπι με την ΑΕΚ χώρισαν οριστικά οι δρόμοι των «πρασίνων» με τον 32χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος παρά το συμβόλαιο που…τρέχει μέχρι το προσεχές καλοκαίρι δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τα γάντια του Παναθηναϊκού.


Για την ιστορία της υπόθεσης, οι ραγδαίες εξελίξεις με το (αιφνίδιο) «game over» του Μπρινιόλι και ο αποκλεισμός του Ιταλού από την αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, είχαν ως αποτέλεσμα να…επιστρατευτεί – εκτάκτως - ο Βασίλης Ξενόπουλος.


Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως ο 26χρονος κίπερ που αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (13/1) της β΄ομάδας του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καλλιθέα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League 2, κατέβηκε την τελευταία στιγμή από το πούλμαν με προορισμό το Ελ Πάσο.



Κι αυτό, προκειμένου να φύγει με εσωτερική…μετάθεση (ελέω Μπρινιόλι) για την πρώτη ομάδα του «Τριφυλλιού» και να συμπεριληφθεί στην αποστολή εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Συμβαίνουν κι αυτά.


 


sdna

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html