Αποκάλυψη: Πότε αποφάσισε ο Μπρινιόλι να φύγει από τον Παναθηναϊκό, η προφορική συμφωνία του « Enimerosi 247

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Αποκάλυψη: Πότε αποφάσισε ο Μπρινιόλι να φύγει από τον Παναθηναϊκό, η προφορική συμφωνία του

 


Το άδοξο τέλος του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, έχει αρχή, τέλος και ρεπορτάζ! Και προφορική συμφωνία για τον Ιταλό τερματοφύλακα.



Ο Παναθηναϊκός πιάνοντας εξαιρετική απόδοση έφερε 2-2 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην ΟΠΑΠ Αρένα .και μόνο από σπόντα δεν έφυγε με το διπλό. Ήταν η ομάδα που έβαλε κυριολεκτικά την μπάλα κάτω. Προσπάθησε να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο, καθώς κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Πλήρωσε όμως το “τριφύλλι” ένα υποχρεωτικό…λάθος. Όταν παίζεις ψηλά με αντιπάλους τέτοιοι βεληνεκούς, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Κέρδισες τα δυο γκολ, έχασες το τρίποντο! Πλήρωσε αυτό το στοιχείο αλλά και την απρόσμενη οπισθοχώρηση του. Πλέον πηγαίνει Φάληρο για το Κύπελλο. Παγκάκης, αποκάλυψη: Πότε αποφάσισε ο Μπρινιόλι να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Παγκάκης, αποκάλυψη: Πότε αποφάσισε ο Μπρινιόλι να φύγει από τον Παναθηναϊκό, η προφορική συμφωνία του



ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΣ ΣΟΥΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ

Παραμονή πάντως, της μεγάλης αναμέτρησης του πρωταθλήματος, για να γυρίσουμε το ρολόϊ πίσω, οι φήμες που έσκασαν στο διαδίκτυο και συζητήθηκαν στη δημοσιογραφική πιάτσα, έγιναν πραγματικότητα. Ο Παναθηναϊκός και με τη βούλα της επίσημης ανακοίνωσης του, πήρε οριστικά διαζύγιο με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Για τον οποίο σημειώστε ότι ο Φατίχ Τερίμ – που έλεγε στον προπονητικό κύκλο του πως τον θέλει πολύ στην ομάδα – όταν έμαθε τι συνέβη πραγματικά, ήταν κάθετος στο να φύγει. Για να μην χαλάσει το καλό κλίμα στο σύλλογο. Πάμε παρακάτω όμως…


Ο Ιταλός επί της ουσίας “έπαιξε” με τον Παναθηναϊκό. Τον οποίο για να μην είμαστε(και) αχάριστοι, βοήθησε πολύ κατά την συνεργασία τους και απο τον οποίο για να μην ξεχνάμε επίσης βοηθήθηκε αρκετά στην καριέρα του.. Καθώς ήρθε σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο να ανεβάσει τις μετοχές του, από μια μικρομεσαία Ιταλική ομάδα. Όχι την Μίλαν ή τη Γιουβέντους, για ξέρουμε γιατί μιλάμε, γιατί χάνουμε την μπάλα ενίοτε.



Πραγματοποίησε, λοιπόν, εξαιρετικές εμφανίσεις, δέχτηκε κάποια φτηνά γκολ. Αγαπήθηκε και στηρίχθηκε. Αυτά όμως συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Τελικά έλυσε άδοξα την συνεργασία του. Αφού οι “πράσινοι” αντιλήφθηκαν ότι έπαιζε την κολοκυθιά με το “τριφύλλι”. Για να το ξεκαθαρίσουμε. Άλλα είπε στον προπονητή άλλα στον τεχνικό δ/ντή ο έμπειρος keeper. Τους έβγαλε από τα ρούχα τους, μαζί και τη διοίκηση και βγήκε ο ίδιος στη σέντρα, με την συμπεριφορά του.


Ταπεινή άποψη ήταν άκρως συμφερολοντογική. Γιατό το να θες να πάρεις στα 33 ένα μεγάλο συμβόλαιο είναι θεμιτό. Το να διαπραγματεύεσαι με τους όρους της σύγχρονης αγοράς, κι αυτό στο πλαίσιο ενός καλύτερου αύριο για εσένα και την οικογένεια σου, έχει λογική. Όμως το να χρησιμοποιείς την ομάδα που σε στήριξε και σου διπλασίασε (κι όχι μόνο) το συμβόλαιο σου, δεν έχει καμία λογική. Αντίθετα δείχνει έλλειψη σεβασμού.



ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΈΛΟΥΣ Ο ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ

Σύμφωνα λοιπόν, με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Paopantou.gr ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μπορεί να άφηνε ανοιχτό παράθυρο στις διαπραγματεύσεις με το τριφύλλι. Μπορεί να προφασιζόταν ότι το σκέφτεται. Να έλεγε “μένω” στον Τερίμ, “ίσως μείνω” στη διοίκηση και “ναι μεν αλλά δεν μένω” στον τεχνικό Δ/ντή τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Την απόφαση του όμως, όπως μάθαμε από άτομο του στενού περιβάλλοντος του, στο οποίο την μετέφερε κιόλας, την έλαβε ουσιαστικά οριστικά – και αμετάκλητα – την εποχή που έπαιξε ο Παναθηναϊκός με Άρη και Ρεν. Απόφαση που χωρίς να εμπεριέχει δόλο ως προς το αγωνιστικό, χάλασε ξεκάθαρα το μυαλό του. Και είδαμε όλοι στο χόρτο παντελή έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης.


Παρά, λοιπόν, το αρχικό died line, που πήρε να απαντήσει ως 27 Δεκέμβρη και μοιραία επεκτάθηκε ως τέλη του χρόνου με τον ερχομό του Τούρκου προπονητή, ο Ιταλός που είχε ανοίξει τα ραντάρ του για ανεύρεση ομάδας, στην Ιταλία κυρίως, τα Εμιράτα κατόπιν αλλά και στην Ελλάδα, είχε προαποφασίσει ότι φεύγει. Κάτι που επιβεβαίωσε ξανά – όχι επίσημα – και σε δεύτερο άτομο του στενού κύκλου του μετά την Πρωτοχρονιά. Πριν καν απαντήσει στον Παναθηναϊκό. Υπό αυτό το πρίσμα έκανε μεγάλο φάουλ. Ένα φάουλ που έφερε την κόκκινη κάρτα, όταν ο Παναθηναϊκός τον αφόπλισε κάνοντας δεκτές τις απαιτήσεις του. Με αποτέλεσμα να του αφαιρέσει τα διαπραγματευτικά ατού του από το “μεγάλο παζάρι” που είχε και μεγάλες μπλόφες, όπως αποδείχτηκε περίτρανα εκ του αποτελέσματος.



Η ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΦΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ένας από τους λόγους που ο Ιταλός πορτιέρο είχε χάσει το μυαλό του είναι και η δεδομένη προσέγγιση άλλης ομάδας. Που το ρεπορτάζ μας επιμένει πως τον πλησίασε αθόρυβα 3 μήνες πριν. Και μάλιστα κάνει λόγο για προφορική συμφωνία και τελειωμένη ιστορία, αναφορικά με το μέλλον του. Και όταν έρθει η ώρα βέβαια και οι μάσκες πέσουν, γιατί τα γραπτά μένουν, θα φανεί ο καθένας τι ρόλο έπαιξε σε αυτή την υπόθεση. Που…παίχτηκε στην πλάτη του Παναθηναϊκού, που τελικά γύρισε την πλάτη στον “Μπρίνιο”. Έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα που ήρθε στο τριφύλλι από μια μικρομεσαία ομάδα. Και το καλοκαίρι θα δούμε, όταν αποκαλυφθούν όλα αυτά που γράφουμε, ποιος έχει δίκιο.


ΥΓ: Ένας φίλος χτες μου είπε ότι έπρεπε ο Παναθηναϊκός να κινηθεί από το καλοκαίρι για τον Μπρινιόλι. Που όντως δεν έγινε κίνηση. Πιστεύει όμως κάποιος αφελής, ότι ένας παίκτης δεν θα μείνει απλά και μόνο επειδή δεν έτρεξες να τον (ξανά)κλείσεις. Για όσους γνωρίζουν το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό! Πρώτα μιλάς με αυτόν που εκτιμάς και μετά ανοίγεις άλλες πόρτες. Ειδικά όταν ανέβει πράσινο για τις απαιτήσεις σου. Υπό αυτή την έννοια, το μοναστήρι να είναι καλά.



paopantou.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html