Τύπος αγόρασε μια φωτογραφία με μόλις δύο ευρώ και κατάφερε να την πουλήσει για εκατομμύρια (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Τύπος αγόρασε μια φωτογραφία με μόλις δύο ευρώ και κατάφερε να την πουλήσει για εκατομμύρια (βίντεο)

Κατηγορία Διεθνή στις   11:58 π.μ.  |  Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024


Ένας συλλέκτης κατάφερε να αποκτήσει μια σπάνια φωτογραφία που αγόρασε για μόλις δύο ευρώ. Όταν ανακάλυψε ποιος ήταν ο κύριος που βρίσκονταν στην εικόνα αντιλήτηκε την ανεκτίμητη αξία του.


Σε μια εκπληκτική τροπή της μοίρας, ο Randy Guijarro, ένας άνδρας από την Καλιφόρνια, ανακάλυψε ότι μια φαινομενικά συνηθισμένη παλιά φωτογραφία που αγόρασε για μόλις 2 ευρώ αποδείχθηκε ότι ήταν ένας σπάνιος και πολύτιμος ιστορικός θησαυρός.


Το ταξίδι αυτής της απίστευτης ανακάλυψης ξεκίνησε το 2010, όταν ο Guijarro έπεσε πάνω στη φωτογραφία σε ένα κατάστημα αναμνηστικών στην κομητεία Fresno της Καλιφόρνια. Μαζί με δύο άλλες φωτογραφίες, αγόρασε την εικόνα που απεικονίζει κάτι που φαινόταν να είναι μια σκηνή στην εξοχή.


Μόνο όταν ο Guijarro εξέτασε πιο προσεκτικά τη φωτογραφία στο σπίτι του συνειδητοποίησε την πραγματική της σημασία. Η εικόνα, που πιστεύεται ότι χρονολογείται από το 1878, απεικονίζει τον Billy the Kid, έναν διαβόητο εγκληματία. Το ενδιαφέρον είναι ότι η φωτογραφία φαίνεται να απαθανατίζει τον Billy the Kid σε έναν γάμο, περιτριγυρισμένο από τέσσερα μέλη της συμμορίας του και τη φίλη του.


Η ανακάλυψη του Guijarro προκάλεσε έκτοτε τριγμούς στον κόσμο των ιστορικών αναμνηστικών, αναδεικνύοντας την εξαιρετική αξία που μπορεί να κρύβεται σε φαινομενικά καθημερινά αντικείμενα. Η φωτογραφία αυτή δεν αποτελεί μόνο ένα σημαντικό οικονομικό κέρδος για τον Guijarro, αλλά και ένα αξιοσημείωτο κομμάτι της αμερικανικής ιστορίας, προσφέροντας μια σπάνια ματιά στη ζωή μιας από τις πιο διαβόητες μορφές της άγριας δύσης.


Πηγή: gazzetta.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html