Αυτός είναι ο Μαργκόνο που πήρε ο Τερίμ στη θέση του… Μπρινιόλι! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Αυτός είναι ο Μαργκόνο που πήρε ο Τερίμ στη θέση του… Μπρινιόλι!

στις   1:08 μ.μ.  |  Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024



Ο Μπρινιόλι έμεινε εκτός αποστολής μετά από όσα έγιναν στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Φατίχ Τερίμ αναγκάστηκε να "επιστρατεύσει" στην πρώτη ομάδα τον Σάιρους Μαργκόνο.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα Μπρινιόλι και η επιλογή του Ιταλού τερματοφύλακα να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν, έφεραν αλλαγές και στην τριάδα των τερματοφυλάκων.


Ο Μπρινιόλι έμεινε εκτός αποστολής μετά από όσα έγιναν στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Φατίχ Τερίμ αναγκάστηκε να “επιστρατεύσει” στην πρώτη ομάδα τον Σάιρους Μαργκόνο, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των παικτών που επέλεξε ο Τούρκος τεχνικός των Πράσινων για το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας.


Μάλιστα η επιλογή Μαργκόνο δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς ο Φατίχ Τερίμ είχε δει σε δράση τον 22χρονο γκολκίπερ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού Β’ με την Παναχαϊκή στην Κηφισιά.


Το who is who του Μαργκόνο

Ο 22χρονος Μαργκόνο γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ΗΠΑ, ενώ οι γονείς του κατάγονται από την Ινδονησία και το Ιράν. Μάλιστα η Ινδονησία έχει κάνει στενό… πρεσάρισμα στον Μαργκόνο για να αποκτήσει την υπηκοότητα και να την υπερασπιστεί σε διεθνές επίπεδο.


trifillata.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html