Νεκρός 18χρονος σε μπαρ στον Πειραιά: Συγκλονίζει ο πατέρας του, πού ψάχνουν τις απαντήσεις οι Αρχές « Enimerosi 247

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Νεκρός 18χρονος σε μπαρ στον Πειραιά: Συγκλονίζει ο πατέρας του, πού ψάχνουν τις απαντήσεις οι Αρχές




Ο Θωμάς, ένας νεαρός μόλις 18 ετών, κατέρρευσε έξω από μπαρ σε παράπλευρο δρόμο του λιμανιού στον Πειραιά έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ: Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ξεψύχησε στο νοσοκομείο.


Ο θάνατος του 18χρονου αποδόθηκε σε ανακοπή καρδιάς, ωστόσο - όπως ανέφεραν φίλοι του -  ο νεαρός είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του.


Συγγενείς, ένας πρώην εργοδότης και μια φίλη του θύματος μίλησαν τη Δευτέρα για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του 18χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από μπαρ στον Πειραιά.


«Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, με αρχές. Δεν έχουμε μάθει τίποτα. Το μόνο που μάθαμε είναι από καρδιά, αλλά άλλοι λένε αυτό, άλλοι λένε ότι βγήκε να πιει ποτό και έπεσε κάτω », δήλωσε φίλη του 18χρονου μιλώντας στο Mega. «Δεν έχει βγει κάποιο πόρισμα», σημείωσε ο θείος του.


Σημειώνεται πως αναμένονται ακόμη τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ ζητήθηκαν διπλές στοχευμένες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν μέσα στο αλκοόλ υπήρχαν πρόσθετες ουσίες, που προκάλεσαν τον θάνατο του 18χρονου.


«Δεν έχουν πει τίποτα, θα περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις», ανέφερε ο θείος του.


Οι πρόσθετες εξετάσεις θα γίνουν σε δύο διαφορετικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν το αλκοόλ που σέρβιραν στον 18χρονο ήταν νοθευμένο - όπως φοβούνται συγγενείς και φίλοι του.


Ο 18χρονος Θωμάς μεγάλωσε στην Κω. Ήταν λάτρης των παραδοσιακών χορών και το περασμένο καλοκαίρι είχε πιάσει δουλειά σε νυχτερινό κέντρο του νησιού. «Άδικος θάνατος. […] Γενικώς δεν έπινε, ούτε σε εμάς», είπε πρώην εργοδότης του 18χρονου. «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί, που είχε όνειρα να πάει να σπουδάσει στην Αθήνα».


Η «βόμβα» του πατέρα: «Δεν είχαν καταναλώσει πολύ αλκοόλ»


Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο πατέρας του 18χρονου Θωμά μετέφερε όλα όσα του είπαν οι φίλοι του γιου του για αυτά που συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.


«Ήταν μια παρέα 7 ατόμων, είχαν πάρει ένα μπουκάλι βότκα και γλεντούσαν. Και κάποια στιγμή ένιωσε μία αδιαθεσία και έπεσε κάτω. Έπιασε, μου είπαν, το στήθος του και έπεσε» είπε.


Η παρέα του είπε στον πατέρα πως δεν είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο ίδιος τόνισε πως ο γιος του δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και ήταν αθλητικός τύπος.


«Έπαιζε μπάσκετ, λίγο ποδόσφαιρο και τώρα τελευταία χόρευε».



Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html