Χαμός από deals - Τρεις μεγάλες συμφωνίες σε μεγάλη ομάδα - Τα ποσά που ξοδεύτηκαν! « Enimerosi 247

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Χαμός από deals - Τρεις μεγάλες συμφωνίες σε μεγάλη ομάδα - Τα ποσά που ξοδεύτηκαν!


Λίγες ώρες μετά την ανανέωση του Φεντερίκο Ντιμάρκο η Ιντερ ανακοίνωσε και αυτές των Χένρικ Μχιταριάν και Ματέο Νταρμιάν.


Η απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης να καταργήσει τις φορολογικές ελαφρύνσεις στις ομάδες για μεταγραφές από εξωτερικό και ανανεώσεις συμβολαίων, σήμανε συναγερμό. Και αυτό γίνεται σαφές σήμερα (30/12), Σάββατο, προτελευταία μέρα του χρόνου. Μια μέρα που θα ήταν, υπό φυσιολογικές συνθήκες, απολύτως ήρεμοι για τους Νερατζούρι, για παράδειγμα, από τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει αγώνα. Οι συνθήκες δεν είναι φυσιολογικές όμως γιατί η εφορία θα είναι πιο δύσκολη υπόθεση από 1η Ιανουαρίου 2024. Ετσι, οι Μιλανέζοι ανακοίνωσαν τρεις ανανεώσεις συμβολαίων την 30ή Δεκεμβρίου.


Η αρχή έγινε με τον Ντιμάρκο, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2027. Από εκεί και πέρα, ακολούθησε ο Νταρμιάν, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2025. Στο συμβόλαιό του υπήρχε όρος για ανανέωσή του υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και τελικά ανανεώθηκε. Κάτι που ούτως ή άλλως το ήθελαν και οι δύο πλευρές. Ετσι, ο Ιταλός αμυντικός συνεχίζει στην Ιντερ με 3,2 εκατ. ευρώ ετησίως. Και αφού ανακοινώθηκε και αυτό, ήταν η σειρά του Μχιταριάν, ο οποίος δεσμεύεται πλέον μέχρι το 2026, με ετήσιες απολαβές στα 4 εκατ. ευρώ. Στο νέο συμβόλαιο υπάρχει και όρος που προβλέπει ότι οι Νερατζούρι μπορούν να τον αποδεσμεύσουν νωρίτερα καταβάλοντας ένα συγκεκριμένο ποσό.


Ετσι, έμειναν δύο σημαντικές ανανεώσεις συμβολαίων πλέον. Αυτές των Λαουτάρο Μαρτίνες και Νικολό Μπαρέλα. Αμφότεροι θέλουν να παραμείνουν στους Μιλανέζους και έτσι θα γίνει, οπότε το θέμα είναι πότε θα μπουν οι υπογραφές και θα έρθουν οι ανακοινώσεις.


Πηγή: italians.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html