Βρήκε τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός - Τεράστιο όνομα στο «κάδρο»! (ΦΩΤΟ) « Enimerosi 247

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Βρήκε τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός - Τεράστιο όνομα στο «κάδρο»! (ΦΩΤΟ)




Σε mood μεταγραφικό βρίσκονται άπαντες στον Ολυμπιακό, αφού είναι δεδομένο ότι οι Πειραιώτες θα φέρουν παίκτες σε αρκετές θέσεις. Άλλοι μιλούν για δύο μεταγραφές (στόπερ και επιθετικός), άλλοι για τέσσερις και άλλοι για πέντε.


Ανάλογα με τον αριθμό των μεταγραφών, βέβαια, είναι σίγουρο ότι θα διαμορφωθούν και τα νέα δεδομένα. Γιατί αν έρθουν δύο παίκτες, για παράδειγμα, σε αυτούς δεν θα συμπεριλαμβάνεται τερματοφύλακας. Αν, όμως, υπάρχουν πάνω από δύο κινήσεις, μην αποκλείσετε να έρθει και τερματοφύλακας.


Υπάρχει κάποιος που να βρίσκεται στο επίκεντρο; Φυσικά και μάλιστα είναι τεράστιο όνομα! Το σενάριο που υπάρχει στην πιάτσα ξαναφέρνει στο προσκήνιο τον Κέιλορ Νάβας, που στα 37 του χρόνια είναι Νο2 στην Παρί και ψάχνει για νέο κίνητρο στην καριέρα του.


Δεν έχει συμμετοχές στον γαλλικό σύλλογο και με δεδομένο ότι πέρσι είχε παίξει με τη μορφή δανεισμού στη Νότιγχαμ Φόρεστ, μπορεί να βρεθεί η φόρμουλα και να έρθει φέτος στο λιμάνι.


Στα 37 του χρόνια έχει market value στα 2 εκατ. ευρώ και στον Πειραιά θα έχει την ευκαιρία να κάνει πρωταθλητισμό και να παίξει στο Conference League.


Πάντως, οι Άλβες-Καρβαλιάλ έχουν βρει και Πορτογάλο τερματοφύλακα ή που έπαιζε στην Πορτογαλία και μένει να δούμε ποιος είναι και αν θα προχωρήσει τελικά η δική του περίπτωση για τον Γενάρη ή με ορίζοντα καλοκαιριού.





Πηγή: filathlos.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html