Μπακασέτας: Οι Τούρκοι τον «στέλνουν» στον Παναθηναϊκό « Enimerosi 247

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Μπακασέτας: Οι Τούρκοι τον «στέλνουν» στον Παναθηναϊκό

 


Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία ο Παναθηναϊκός έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Τάσο Μπακασέτα και μάλιστα επικαλούνται επιβεβαίωση από το γραφείο Τύπου του Τριφυλλιού, η οποία όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.


«Οργιάζουν» τα σενάρια των τελευταίων ωρών που συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Τάσο Μπακασέτα! Μετά την αποκάλυψη της συμφωνίας του Φατίχ Τερίμ με το Τριφύλλι βγήκε δημοσίευμα πως ο Τούρκος τεχνικός θα αποφασίσει για την προσθήκη του αρχηγού της Εθνικής.


Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ της «A Spor» η μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα στους Πράσινους πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο δημοσιογράφος Ιλχάν Ταχσίν υποστηρίζει πως το γραφείο Τύπου του Παναθηναϊκού επικοινώνησε πως θεωρεί «κλεισμένη» τη μεταγραφή του διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικού, όμως αυτή η πληροφορία κινείται στην σφαίρα του φανταστικού...



O 30χρονος είναι στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του και από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του ως ελεύθερος ενόψει καλοκαιριού. Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ, Ερτογρούλ Ντογάν, σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως ο Μπακασέτας δεν δέχεται τις προτάσεις ανανέωσης και θέλει να συνεχίσει σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.



O αρχηγός της Εθνικής είναι μια τριετία στην ομάδα της Τραπεζούντας, έχει ένα πρωτάθλημα, ένα Super Cup και στην τρέχουσα σεζόν μετράει 15 εμφανίσεις με πέντε γκολ και δυο ασίστ. Συνολικά έχει 119 εμφανίσεις με 33 γκολ και 23 ασίστ.

sport24

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html