Οι Παναθηναϊκοι ας διαβάσουμε αυτό το άρθρο, είναι σημαντικό. « Enimerosi 247

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Οι Παναθηναϊκοι ας διαβάσουμε αυτό το άρθρο, είναι σημαντικό.


Η ομάδα της ΑΕΚ λοιπόν έφερε ένα συνεχόμενο δεύτερο εκεί με την ομάδα του Πανσερραϊκού. 


Όμως αυτό που διακρίνω και αυτό που χαίρομαι είναι ότι σε καμία ομάδα στο facebook αλλά και κανένας θα έχεις δεν βρίζει τους παίκτες και πάνω από όλα δεν βρίζει το τερματοφύλακα ο οποίος έκανε το χειρότερο λάθος που έπρεπε να γίνει. Κανένας δεν βρίζει τον προπονητή δεν γράφει να σηκωθεί να φύγει δεν βρίζει τον Αθανασιάδη και να λέει σήκω φύγε αλλά περιμένουν. 


Εμείς λοιπόν σαν παναθηναϊκή αν χθες το βράδυ είχαμε φέρει χι είχαμε χάσει από το βόλο ακόμα και τώρα και η αναρτήσεις του τύπου Καρβέλα φύγε μ*** γριά φύγε και ο Γιοβάνοβιτς φύγε Μπρινιόλη φύγε ή όλοι οι παίχτες να φύγουν δεν θα είχα σταματήσει. Για αυτό εγώ σαν γνήσιος παναθηναϊκός προτείνω να είμαστε λίγο πιο ειρήνη και να βλέπουμε λίγο και τις άλλες ομάδες και όχι ότι στηρίζουμε τις λάθος επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος προπονητής αλλά πρέπει να περιμένουμε και να έχουμε πίστη στην ομάδα μας στους παίκτες μας και στον προπονητή μας και φυσικά στον πρόεδρο της για αυτό λοιπόν ας σταματήσουμε σε κάθε στραβοπάτημα ήττα ομάδας μας η ισοπαλία να βρίσκουμε και να σπέρνουμε τη διχόνοια πίστη αφοσίωση και στήριξη στην ομάδα μας σε όλους τους για αυτό λοιπόν ας σταματήσουμε σε κάθε στραβοπάτημα ήττα ομάδας μας η ισοπαλία να βρίσκουμε και να σπέρνουμε τη διχόνοια πίστη αφοσίωση και στήριξη στην ομάδα μας σε όλους τους αγώνες και σε όλα τα αθλήματα .πάμε δυνατά.

Για αυτό πρέπει όλοι είναι σταματήσουμε μετά από κάθε η ήττα της ομάδας μας σε μπάσκετ και σε ποδόσφαιρο να γράφουμε διάφορα και να βρίζουμε παίχτες προπονητή και διοίκηση θα σου δώσουμε στήριξη και ας τους ανεβάσουμε το ηθικό πάμε δυνατά για πρωτάθλημα



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html