Παναθηναϊκός: 5 “πράσινοι” οδεύουν προς λήξη συμβολαίου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Παναθηναϊκός: 5 “πράσινοι” οδεύουν προς λήξη συμβολαίου

Κατηγορία Παναθηναικός στις   6:59 π.μ.  |  Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023


Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει το “φώτα” της δημοσιότητας αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. 


Παρ όλα αυτά άλλοι 5 παίκτες βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση της εώς τώρα σύμβασης τους με την “πράσινη” ΠΑΕ. Παναθηναϊκός: 5 “πράσινοι” οδεύουν προς λήξη συμβολαίου


Πάμε να τους δούμε έναν προς έναν:


Αλμπέρτο Μπρινιόλι΄


Προτεραιότητα της ομάδας του Παναθηναϊκού αποτελεί ο πολυσυζητημένος Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Τα 2 τραγικά του λάθη απέναντι στην Ρεν και τον Άρη αντίστοιχα, αλλά και η εξωπραγματική του εμφάνιση απέναντι στην Βιγιαρεάλ τον έχουν στον “αφρό” των ανανεώσεων.


Σεμπάστιαν Παλάσιος


Ο Αργεντίνος εξτρέμ του Παναθηναϊκου διανύει στα 31 του χρόνια την 3η του χρονιά στο ” τριφύλλι” και κάνει τον καλύτερο πρώτο γύρο. Ειδική διαχείριση από τον Ιβάν που έχει βγάλει τον καλύτερο εαυτό του “Τούκου” με λιγότερο χρόνο αγωνιστικό. Έχει γίνει μια πρώτη επαφή αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το ύψος της πρότασης και το ενδεχόμενο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.


Τιμ Γεντβάι


Δύσκολη περίπτωση για τον Κροάτη στόπερ ο οποίος έχει αποκτηθεί δανεικός από την Λοκομοτίβ Μόσχας, έχει κάνει σχετικά καλή σεζόν μέχρι τώρα αλλά είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς.


Γιάννης Κώτσιρας


Μαζί με τον Βαγιαννίδη μοιράζονται την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και τα έχουν πάει αρκετά καλά. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνει ο Βαγιαννίδης και το κατά πόσο του χρόνου θα λογιστεί ως εναλλακτική του.


Χουάνκαρ


Στα 33 του ο Ισπανός αριστερός μπακ μπήκε με το “δεξί” στη σεζόν αλλά ο τραυματισμός του στο αυτί, στο ματς του Φαλήρου τον έχει κρατήσει αρκετά πίσω με τον Μλαντένοβιτς να προέρχεται από χρονιά με EURO και στα 32 του. Δεν αποκλείεται πάντως να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο.


Μπερνάρ


Απίθανο φαίνεται το ενδεχόμενο να μείνει ο βραζιλιάνος παιχταράς στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Το τεράστιο συμβόλαιο του σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της πατρίδας του μας οδηγούν σε εύκολα συμπεράσματα. Παναθηναϊκός: 5 “πράσινοι” οδεύουν προς λήξη συμβολαίου 



 Πηγή: PAOPANTOU.GR 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html