Superleague, η βαθμολογία (11η): Διατήρησε το +4 ο Παναθηναϊκός « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Έκτακτο: Συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Superleague, η βαθμολογία (11η): Διατήρησε το +4 ο Παναθηναϊκός

Κατηγορία Superleague 1 στις   11:57 μ.μ.  |  Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023




Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Καισαριανή με το δύσκολο 1-0 επί της Κηφισιάς και διατηρεί την διαφορά των 4 βαθμών τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο κι από την ΑΕΚ!


Ο Παναθηναϊκός ήταν ο τελευταίος από τους μεγάλους που θα έκλεινε την αγωνιστική ξέροντας πως ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είχαν κάνει νωρίτερα νίκες που έκλειναν την βαθμολογική ψαλίδα. Η... μάχη κόντρα στην Κηφισιά δεν θα ήταν εύκολη αποστολή και όπως αποδείχθηκε δεν ήταν. Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή, είχαν φάσεις, αλλά ίδρωσαν να φτάσουν στο τρίποντο με το γκολ του Μαντσίνι. Ετσι ο Παναθηναϊκός παραμένει στο +4 τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο κι από την ΑΕΚ.



Tο τελικό 2-0 για όποιον δεν παρακολούθησε το ματς είναι συμπέρασμα ως ενός εύκολου περάσματος του Ολυμπιακού από την Τρίπολη. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι βέβαια αν σκεφτεί κανείς ότι το 2ο γκολ του Φορτούνη μπήκε στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων. Ο «Φορτού» ήταν ο παίκτης – κλειδί για την νίκη των Πειραιωτών, αφού μπήκε στο 63' και στο 69' με το πρώτο γκολ που πέτυχε άνοιξε τον δρόμο. Η ομάδα του Μαρτίνεθ τα βρήκε... σκούρα από τον μαχητικό Αστέρα που είχε τις δικές του στιγμές ακόμη και για να προηγηθεί. Τελικά ο Ολυμπιακός γλίτωσε τις περιπέτειες και έφυγε από την πόλη της Αρκαδίας με ένα πολύτιμο τρίποντο που τον διατηρεί στη 2η θέση.



Η ΑΕΚ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Λαμίας (3-0) σε ένα ματς που... τελείωσε μόλις στο 36'. Σε εκείνο το λεπτό ο Αραούχο με μια όμορφη ατομική προσπάθεια βρήκε δίχτυα, έκανε το 2-0 για την Ένωση και «κλείδωσε» το εύκολο τρίποντο. Ο δρόμος προς την νίκη άνοιξε στο 10ο λεπτό με τον Λιβάι Γκαρσία να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα και να το πανηγυρίζει έντονα. Στην επανάληψη περισσότερο η Ένωση έκανε αγγαρεία, απείλησε ελάχιστα, ενώ προς το φινάλε του αγώνα η Λαμία είχε τις καλές φάσεις για να ξαναμπεί στο ματς. Τελικά το... κερασάκι είχε «κιτρινόμαυρο» χρώμα αφού στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ – πέναλτι ο Πέτρος Μάνταλος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.



Η αναμέτρηση της Τούμπας είχε ξεκάθαρο φαβορί τον ΠΑΟΚ κι αυτό επιβεβαιώθηκε με τη νίκη του Δικεφάλου επί του Παναιτωλικού. Εστω κι αν οι Αγρινιώτες αιφνιδίασαν και βρήκαν πρώτοι σκορ με τον Τορεχόν, ο ΠΑΟΚ δεν αγχώθηκε και πριν καν βγει το ημίχρονο κατάφερε να κάνει την ανατροπή με δύο εξαιρετικής ομορφιάς γκολ και σε δημιουργία και σε εκτέλεση από τον Σαμάτα και τον Ζίφκοβιτς. Μετά την ευρωαναμέτρηση της Πέμπτης με την Αμπερντίν λογικό ήταν ο Λουτσέσκου να φρεσκάρει την ενδεκάδα με εκτεταμένο ροτέισον. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ο Παναιτωλικός πήρε την μπάλα στα πόδια του, έψαξε να βρει φάση για τη... μεγάλη απόδραση χωρίς όμως να καταφέρει κάτι. Ετσι μετά από ακόμη μια ήττα οι Αγρινιώτες παραμένουν ουραγοί στη βαθμολογία μαζί με τον Βόλο.


Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1

Βόλος – Άρης 0-2

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1

ΑΕΚ – Λαμία 3-0

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-2

Κηφισιά – Παναθηναϊκός 0-1


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

1.Παναθηναϊκός 28

2. Ολυμπιακός 24

3. ΑΕΚ 24

4. ΠΑΟΚ 23

5. Αρης 17

6. Λαμία 15

7. ΟΦΗ 14

8. Πανσερραϊκός 13

9. Αστέρας Τρίπολης 11

10. Ατρόμητος 10

11. Κηφισιά 8

12. ΠΑΣ Γιάννινα 7

13. Παναιτωλικός 6

14.Βόλος 6


*Πανσερραϊκός και Βόλος έχουν ματς λιγότερο.

*** Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθεί 1 βαθμός.


H EΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12Η)

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

ΟΦΗ – Βόλος (6.15μμ)


Σάββατο 25 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (5.30μμ)


Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης (4μμ)

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (5μμ)

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ (5.30μμ)

Λαμία – Ατρόμητος (7.30μμ)

Αρης – Παναθηναϊκός (8.30μμ)


Πηγή: gazzetta.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html