«Βόμβα» στο Champions League, «η UEFA σκέφτεται να καλέσει την Αλ Νασρ» « Enimerosi 247

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

«Βόμβα» στο Champions League, «η UEFA σκέφτεται να καλέσει την Αλ Νασρ»


Είδηση «βόμβα» από την Αγγλία και το Football Talk, το οποίο αποκαλύπτει ότι η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να προσκαλέσει την Αλ Νασρ να συμμετάσχει στο Champions League 2024-25, καθώς ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας όπου αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο «είναι ένας από τους τρεις πιο δημοφιλείς συλλόγους στον κόσμο».


Πρόκειται για κάτι που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο αφού υπάρχουν πολλά εμπόδια να ξεπεραστούν, με πρώτο το Financial Fair Play, έναν κανόνα που οι ευρωπαϊκές ομάδες πρέπει να σέβονται σε αντίθεση με εκείνες της Σαουδικής Αραβίας.


Όπως είναι γνωστό, από την επόμενη σεζόν το Champions League θα αλλάξει μορφή και θα πάει από 32 σε 36 ομάδες, με ενιαίο όμιλο στα πρότυπα της Euroleague.


Οι ομάδες δεν θα παίξουν όλες μεταξύ τους, αλλά κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ίδιο αριθμό αντιπάλων. Ο αριθμός των εγγυημένων αγώνων θα αυξηθεί από 6 σε 8, τέσσερις εντός και τέσσερις εκτός.


Το ερώτημα που τίθεται, όπως αναφέρει το Football Talk, είναι σε ποιας ομάδας της θέσης θα συμμετάσχει, καθώς θα πρέπει να καθοριστεί ένα πιθανό κριτήριο για να αποφασιστεί η ομάδα που θα αποκλειστεί από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.


Επιπλέον, ένα ζήτημα είναι και η αντίδραση των φιλάθλων της «Γηραιάς Ηπείρου», καθώς πριν από λίγους μήνες ήταν οι κύριοι πρωταγωνιστές, χάρη στις διαμαρτυρίες τους ειδικά στην Αγγλία, για την αποτυχία της European Super League.


Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html