Τεράστιο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό ενόψει Μπατσελόνα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Τεράστιο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό ενόψει Μπατσελόνα

Κατηγορία Παναθηναικός στις   9:50 π.μ.  |  Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023


Απρόοπτο στον Παναθηναϊκό, o Kώστας Σλούκας νοσηλεύεται με γαστρεντερίτιδα και δεν θα πάρει μέρος στην αποστολή της ομάδας για το ματς με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία - Εκτός παραμένει και ο Λούκα Βιλντόζα με πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα.


Η απουσία του Λούκα Βιλντόζα ήταν -λίγο έως πολύ- αναμενόμενη, καθώς οι ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του δεν έχουν... εξαφανιστεί. Μόνο που τώρα ο Παναθηναϊκός έχει ένα ακόμα πρόβλημα εν όψει του ματς με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία για την έκτη αγωνιστική της EuroLeague. Και αυτό έχει να κάνει με τον Κώστα Σλούκα! 


Ο 33χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού από το βράδυ της Τετάρτης (1/11) βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς ταλαιπωρείται με γαστρεντερίτιδα και είναι καταπονημένος. Αυτό προφανώς, σημαίνει ότι τίθεται εκτός για το ματς της Παρασκευής (3/11) με τη «Mπάρτσα». 


Έτσι, ο Εργκίν Αταμάν καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς δύο κομβικούς γκαρντ για το παιχνίδι των «πρασίνων» και το στήριγμά του στο ματς που πλησιάζει θα είναι ο Τζέριαν Γκραντ, ο Κάιλ Γκάι, ενώ ίσως αναβαθμιστεί και ο Δημήτρης Μωραϊτης. Το θετικό πάντως, για τον Τούρκο κόουτς, είναι ότι επιστρέφει στη δράση ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο οποίος έχει ξεπεράσει την ίωση και ειδικά από τη στιγμή που ο Ιωάννης Παπαπέτρου τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για σεβαστό χρονικό διάστημα, ο νεαρός φόργουορντ θεωρείται απαραίτητος -αν όχι αναντικατάστατος. 


Πάντως, το επίκεντρο της αναμέτρησης κόντρα στην Μπαρτσελόνα παραμένει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για... συναισθηματικούς λόγους. Βλέπετε, θα συναντήσει στην πρωτεύουσα της Καταλονίας τον αδελφό του Ουίλι Ερνανγκόμεθ και θα αναμετρηθεί για πρώτη φορά μαζί του στο επίπεδο της EuroLeague. Μάλιστα, ο Ισπανός σέντερ της Μπαρτσελόνα δεν έκρυψε -σε δηλώσεις του- την φόρτιση της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αλλά και τη θέλησή του για νίκη. 


Πηγή: Sportal


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html