Χαμός σε μεγάλη ομάδα - Αποκάλυψη-φωτιά από τον αγαπημένο της εξέδρας - "Θέλω να γυρίσω αλλά δεν με θέλουν"! « Enimerosi 247

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Χαμός σε μεγάλη ομάδα - Αποκάλυψη-φωτιά από τον αγαπημένο της εξέδρας - "Θέλω να γυρίσω αλλά δεν με θέλουν"!




Ο Φραντσέσκο Τότι επανέλαβε ότι θέλει να επιστρέψει στη Ρόμα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει τελικά.


Από την αρχή της σεζόν κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν τον Capitano να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στους Τζαλορόσι. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, άλλωστε, δεν έκρυψε ποτέ ότι θα τον ήθελε δίπλα του, στο κλαμπ. Και στις αρχές του μήνα το είπε και ο ίδιος ότι θέλει να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα και να αναλάβει πόστο. Θα περίμενε, επομένως, κανείς ότι αυτό θα γίνει αλλά τελικά… δεν θα γίνει. Και δεν θα γίνει επειδή δεν το θέλει η διοίκηση της Ρόμα, όπως είπε ο ίδιος ο Τότι. Ο ιστορικός αρχηγός των Ρωμαίων μίλησε στην εκπομπή του Κρίστιαν Βιέρι στο Twitch και όταν ρωτήθηκε σχετικά αποφάσισε να βάλει τέλος στο θέμα.


«Θα σου πω αυτό που λέω πάντα. Για να γίνει ένας γάμος πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές. Εδώ η άλλη πλευρά δεν το θέλει. Δεν μιλάμε, έχουν σταματήσει τα τηλεφωνήματα. Εγώ θα είμαι πάντα εδώ για τη Ρόμα, για να τα δώσω όλα όπως έκανα πάντα, αλλά δεν με θέλουν», ήταν τα λόγια του Τότι, ο οποίος μίλησε και για αγωνιστικά θέματα. Για το 0-0 με τη Λάτσιο πριν δύο μέρες (12/11), για παράδειγμα, είπε τα εξής: «Αν νικούσε τη Λάτσιο θα ανέβαινε στην 4η θέση. Οι επιθετικοί της Ρόμα δεν είχαν καν τελικές προσπάθειες, μόνο ο Κάρσντορπ στα πρώτα 5 λεπτά. Η Ρόμα έχει το ρόστερ για να παίξει καλύτερα, έχει το ρόστερ για να τερματίσει στην 4άδα. Είναι καιρός, έπειτα από τόσα χρόνια, να επιστρέψει στο Champions League».


«Ντιμπάλα – Λουκάκου το καλύτερο επιθετικό δίδυμο της Serie A»


Οσο για το επιθετικό δίδυμο των Πάουλο Ντιμπάλα και Ρόμελου Λουκάκου, η γνώμη του είναι η εξής: «Ο Ντιμπάλα είναι ο καλύτερος της ομάδας, ο Λουκάκου είναι δύναμη. Ως πρώην παίκτης λέω ότι είναι το πιο δυνατό δίδυμο του πρωταθλήματος, είναι τέλειο δίδυμο. Ελπίζω να το αποδείξουν σε μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι μέχρι τώρα. Ολα εξαρτώνται από τον Ντιμπάλα, από τα μυικά προβλήματά του. Αν ο Λουκάκου πάρει 4-5 καλές μπαλιές τη μία θα την κάνει γκολ».


Πηγή: italians.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html