Συνελήφθη 42χρονος που μετέδιδε ζωντανά μέσω διαδικτύου κακοποιητικές πράξεις σε βάρος 2 ΑμεΑ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Συνελήφθη 42χρονος που μετέδιδε ζωντανά μέσω διαδικτύου κακοποιητικές πράξεις σε βάρος 2 ΑμεΑ

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   7:28 μ.μ.  |  Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

 



H αστυνομία συνέλαβε έναν 42χρονο που μετέδιδε ζωντανά κακοποιητικές πράξεις σε βάρος δύο ατόμων, εκμεταλλευόμενος την αναπηρία τους


Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε έναν 42χρονο, ο οποίος μετέδιδε ζωντανά, σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, κακοποιητικές πράξεις σε βάρος δύο θυμάτων «εκμεταλλευόμενος την αναπηρία τους», όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά.


Ο άνδρας συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (11/11) από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ο 42χρονος κατηγορείται για σωματικές βλάβες, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.


Ο κατηγορούμενος είχε δημιουργήσει λογαριασμό σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, με εγγεγραμμένους χρήστες και μετέδιδε ζωντανά το τελευταίο χρονικό διάστημα, κατ’ εξακολούθηση, κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος δύο νεαρών ατόμων.


Εξυβρίσεις και χτυπήματα


Η κακοποιητική συμπεριφορά περιλάμβανε συνεχείς εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες όπως χτυπήματα με taser και εξώθηση σε πράξεις γενετήσιας ελευθερίας.


Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 42χρονος είχε συλληφθεί στις 6 Νοεμβρίου στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη μέριμνα των θυμάτων ρατσιστικής κακοποιητικής συμπεριφοράς.



Πηγή: reader.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html