Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Γιοβάνοβιτς για το διπλό και οι 2 χιλ. «πιστοί» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Γιοβάνοβιτς για το διπλό και οι 2 χιλ. «πιστοί»

στις   12:48 μ.μ.  |  Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

 


Η ανάγκη του Παναθηναϊκού για αποτέλεσμα, η στήριξη 2 χιλ. φίλων του και το σχέδιο του Γιοβάνοβιτς. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΥΚΟΝΙΟΥ

«Πράσινη» εξέδρα και στο Κεράμικα, 2 χιλ. Παναθηναϊκό στο Βιγιαρεάλ

Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε το πρωί τηζς Τετάρτης (29/11) για το Καστεγιόν, μία μικρή πόλη δίπλα στο Βιγιαρεάλ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει απόψε στις 22:00 το «κίτρινο υποβρύχιο» έχοντας ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τον κρατήσει εντός του... παιχνιδιού της πρόκρισης.


Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι πλέον μόνο στα χέρια των «πρασίνων», ακόμη κι αν κάνουν το 2/2 στα εναπομείναντα παιχνίδια λόγω του αγώνα που έχει λιγότερο η Βιγιαρεάλ και των δύο περισσότερων βαθμών, αλλά των πέντε περισσότερων της Ρεν. Όμως, αν θέλει να ελπίζει για το καλύτερο, εκείνος καλείται να πράξει ότι καλύτερο μπορεί από την πλευρά του.



Μπροστά του έχει έναν αντίπαλο που άλλαξε πρόσφατα προπονητή, με τον Μαρθελίνο να βρίσκεται εκ νέου μπροστά στον δρόμο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και της ομάδας του, μετά τους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League με την Μαρσέιγ, όταν το «τριφύλλι» την είχε αποκλείσει, προκαλώντας τεράστιους τρυγμούς στο οικοδόμημα της ομάδας, που οδήγησαν και στην απόλυση του Ισπανού τεχνικού τελικά.


Τον αντίπαλο αυτό τον κέρδισε με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να πραγματοποιεί τότε ίσως την καλύτερή του εμφάνιση την φετινή σεζόν, μπροστά σε 60 χιλ. κόσμο.



Τώρα καλείται να τον κερδίσει στην Ισπανία, εκεί που ποτέ δεν τα έχει καταφέρει έχοντας μηδέν νίκες σε δεκαέξι παιχνίδια. Μάλιστα σ' αυτά τα 16 ματς, οι «πράσινοι» όχι μόνο δεν έχουν νίκη, αλλά έχουν αποφύγει την ήττα μόλις μία φορά, όταν αντιμετώπισαν και πάλι την Βιγιαρεάλ τη σεζόν 2008-2009 για τους «16» του Champions League και είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 1-1 στην έδρα της με την γκολάρα του Γιώργου Καραγκούνη.




Έχοντας πολύ μεγαλύτερο το «πρέπει» μπροστά του, ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει και στο ΟΑΚΑ, αλλά χωρίς να είναι μόνος του. Οι φίλαθλοι του «πρασίνων», περίπου 2 χιλ. εξ' αυτών, έκαναν το μακρινό αυτό ταξίδι και αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο «Κεράμικα» με στόχο να στηρίξουν την ομάδα τους μέχρι το τέλος στην χρονιά της ευρωπαϊκής της επιστροφής.


Οι οπαδοί των «πρασίνων» θα βρεθούν στο πλάι τoυ «τριφυλλιού» και για το τρίτο αυτό εκτός έδρας παιχνίδι έχοντας πριν ταξιδέψει τόσο στην Χάιφα όσο και στην Ρεν δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους στην «αρμάδα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.


Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα



Από την άλλη ο Σέρβος τεχνικός σίγουρα θα ήθελε να τους ανταμείψει μ' ένα καλό αποτέλεσμα, ιδανικά με το πρώτο φετινό διπλό της ομάδας στους ομίλους του Europa League και έχει καταστρώσει τα σχέδιά του μ' αυτό το σκοπό.


Το τοπίο με την ενδεκάδα δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει, αφού ναι μεν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει σε αρκετές θέσεις, όμως υπάρχουν πάντα και κάποιοι παίκτες που διεκδικούν να γίνουν μέρος της μέχρι τελευταία στιγμή.


Κάτω από την εστία είναι άγνωστο αν ο Σέρβος κόουτς θα προτιμήσει τον Μπρινιόλι, που έχει υποπέσει σε δύο σημαντικά λάθη στα τελευταία μεγάλα παιχνίδια της ομάδας με Ρεν και Άρη εκτός ή θα δώσει το... ευρωπαϊκό χρίσμα στον Γιούρι Λοντίγκιν.


Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν κανονικά οι Γεντβάι και Σένκεφελντ. Στα δύο άκρα θα είναι από την μία ο Βαγιαννίδης και από την άλλη ο Μλαντένοβιτς. Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Αράο, Τσέριν και Μπερνάρντ. Στα «φτερά» της επίθεσης θα βρεθούν οι Παλάσιος και Αϊτόρ ενώ στην κορυφή ο Φώτης Ιωαννίδης.


Εκτός από το δίλημμα των δύο τερματοφυλάκων, θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ακόμη οι Βιλένα, Τζούρισιτς και Μαντσίνι.


gazzetta.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html