Σενάρια διπλού φονικού: Χειροπέδες σε μητέρα και αδελφή που σκότωσαν την 23χρονη Φαίη – Ύποπτες και οι συνθήκες θανάτου μιας γειτόνισσας « Enimerosi 247

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Σενάρια διπλού φονικού: Χειροπέδες σε μητέρα και αδελφή που σκότωσαν την 23χρονη Φαίη – Ύποπτες και οι συνθήκες θανάτου μιας γειτόνισσας




Η μητέρα της μάλιστα είχε μεταβεί στο τμήμα ασφαλείας Κυψέλης, στις 7 Οκτωβρίου, στις 20:00 το απόγευμα και είχε δηλώσει την εξαφάνισή της


Την εξέδιδαν, την εξανάγκαζαν σε επαιτία, την σκότωσαν και την άφησαν μέσα σε κουβέρτα σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη.


Φως στον θάνατο της άτυχης Φαίης Μπακοδήμου που είχε εντοπιστεί νεκρή στην οδό Τύχης στην Κυψέλη, στις 8 Οκτωβρίου του 2021.


Μετά από έρευνες του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν για τον θάνατο της, η μητέρα, η αδελφή της και η γυναίκα που την φιλοξενούσε όταν βρισκόταν εν ζωή.


Η μητέρα της μάλιστα είχε μεταβεί στο τμήμα ασφαλείας Κυψέλης, στις 7 Οκτωβρίου, στις 20:00 το απόγευμα και είχε δηλώσει την εξαφάνισή της.


Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι οποίοι είχαν συστήσει ειδική ομάδα έρευνας για τις συνθήκες θανάτου της άτυχης Φαίης, η μητέρα και η αδελφή της, είχαν κακοποιητική συμπεριφορά, καθώς χτυπούσαν, απειλούσαν και προσέβαλαν την άτυχη κοπέλα, ενώ την ανάγκαζαν να επαιτεί και να την εκδίδουν έναντι αμοιβής.


Δεύτερη δολοφονία


Στο «μικροσκόπιο» των στελεχών της ασφάλειας έχουν μπει και οι συνθήκες θανάτου μιας 67χρονη γειτόνισσας των γυναικών που κατηγορούνται για τον θάνατο της 23χρονης.


Πρόκειται για την Χ/Π, την οποία εξωθούσαν στην επαιτεία ενώ παράλληλα την ανάγκαζαν να πέφτει σε διερχόμενα αυτοκίνητα και να λαμβάνουν αποζημιώσεις από τυχόν τραυματισμό της.


Όπως του αναφέρθηκε, η 67χρονη έπασχε από διάφορες παθολογικές ασθένειες και ο θάνατος της επήλθε εξαιτίας αυτών, σε διαμέρισμα επί της οδού Αριστομένους στην Αθήνα.


Ωστόσο, από την έρευνα του ανθρωποκτονιών προέκυψε ότι ο θάνατος της επήλθε σε διαμέρισμα επί της οδού Ιωάννη Δροσοπούλου, το σπίτι δηλαδή που διέμεναν οι γυναίκες που δολοφόνησαν την άτυχη 23χρονη Φαίη.


Η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη


Συνελήφθησαν -3- γυναίκες δυνάμει σχετικών ενταλμάτων για υπόθεση ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη


Συνελήφθησαν, σήμερα 8 Νοεμβρίου 2023 πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, τρεις (3) γυναίκες για υπόθεση ανθρωποκτονίας γυναίκας, η σορός της οποίας είχε βρεθεί τυλιγμένη σε κουβέρτα, πρωινές ώρες της 8-10-2021 σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη.


Πρόκειται για:


• 57χρονη, η οποία κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα, ανθρωποκτονία με δόλο, διακοπή κύησης, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου ατόμου – συνοίκου και εγκύου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου – ανηλίκου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή,


• 23χρονη, η οποία κατηγορείται για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπου, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και για ανθρωποκτονία με δόλο και


• 59χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.


Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Πηγή: newpost.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html