"Σύννεφα" για κόουτς μεγάλης ομάδας - Οι 2 όροι στο συμβόλαιο που προβλέπουν "αντίο" χωρίς αποζημίωση « Enimerosi 247

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

"Σύννεφα" για κόουτς μεγάλης ομάδας - Οι 2 όροι στο συμβόλαιο που προβλέπουν "αντίο" χωρίς αποζημίωση




Το μέλλον του Ρούντι Γκαρσία στη Νάπολι θεωρείται πάντα αμφίβολο, με τον ιταλικό Τύπο να αποκαλύπτει όρους του συμβολαίου του.


Ο Γάλλος το ήξερε από την πρώτη στιγμή, όταν έλεγε «ναι» στον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ότι η αποστολή του δεν θα ήταν εύκολη. Για κανέναν προπονητή δεν είναι, άλλωστε, όταν αναλαμβάνει μια ομάδα που μόλις κατέκτησε το πρωτάθλημα. Οι συγκρίσεις με τον προκάτοχο είναι ασταμάτητες και αν αυτή η ομάδα δεν έχει συνηθίσει στους τίτλους, δεν κατακτάει συχνά τον τίτλο, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Ο Γκαρσία, επομένως, μοιάζει να είναι καταδικασμένος να ζει με το ερώτημα «πότε θα φύγει;» πάνω από το κεφάλι του. Σε κάθε άσχημο αποτέλεσμα άλλωστε, σε κάθε άσχημη εμφάνιση, τα σχετικά ρεπορτάζ εμφανίζονται αμέσως στον ιταλικό Τύπο. Οπως γίνεται και τώρα δηλαδή…


Η πολιτική La Repubblica, η οποία έχει καλή ενημέρωση σε ό,τι αφορά τη Νάπολι, εστιάζει σήμερα στον Γάλλο προπονητή. Στο συμβόλαιό του, για την ακρίβεια. Πριν σχεδόν ένα μήνα, στις 10 Οκτωβρίου, τα ιταλικά ΜΜΕ είχαν αναφέρει το εξής: Αν οι Παρτενοπέι απολύσουν εντός της τρέχουσας σεζόν τον Γκαρσία θα του δώσουν ως αποζημίωση μόνο το υπόλοιπο ποσό για φέτος. Οχι αυτό και της επόμενης σεζόν. Τώρα, λοιπόν, η La Repubblica αποκαλύπτει άλλους δύο όρους που υπάρχουν στο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές. Δύο όρους που προβλέπουν ότι οι Ναπολιτάνοι μπορούν να απομακρύνουν τον Γκαρσία χωρίς να του δώσουν καν αποζημίωση.


Η πρώτη περίπτωση που μπορεί να γίνει αυτό είναι αν η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν προκριθεί στους «16» του Champions League. Τον Δεκέμβριο δηλαδή, σε ένα μήνα, αν δεν περάσει στα νοκ άουτ της διοργάνωσης ο προπονητής μπορεί να απολυθεί χωρίς να πάρει αποζημίωση. Η δεύτερη περίπτωση που μπορεί να γίνει αυτό είναι αν η ομάδα τερματίσει εκτός 4άδας στη Serie A. Αν δεν βγει στο Champions League της επόμενης σεζόν δηλαδή.


Πηγή:  italians.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html