"Πασίγνωστος τράπερ, που έχει και κοπέλα, μου πρόσφερε 10.000 ευρώ για ένα βράδυ" « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

"Πασίγνωστος τράπερ, που έχει και κοπέλα, μου πρόσφερε 10.000 ευρώ για ένα βράδυ"

Κατηγορία Lifestyle στις   3:35 π.μ.  |  Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023


"Έχει μάλιστα και κοπέλα" αποκαλύπτει το μοντέλο Jo Dennys.


Ο Jo Dennys, που αυτοπροσδιορίζεται ως queer gender fluid άτομο, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια λίγες μέρες μετά την ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε και για την οποία μίλησε σε εκπομπή του Alpha. Μεταξύ άλλων, δε, το νεαρό μοντέλο αποκαλύπτει πως δέχθηκε ανήθικη  με αντάλλαγμα 10.000 ευρώ από γνωστό τράπερ!


Σε σχέση με τη σεξουαλική σου ταυτότητα πώς αυτοπροσδιορίζεσαι;


Γενικά όλες αυτές τις έννοιες τις αντιλαμβάνομαι και τις βιώνω αρκετά ρευστά μέσα μου, αλλά και όταν πάω να τις εξωτερικεύσω. Το δίπολο γενικά δεν με εκφράζει, δεν με πληροί, αλλά με πνιγεί. Αυτοπροσδιορίζομαι ως ένα queer gender fluid άτομο και όχι ως ένα γκέι αγόρι, όπως πολλοί νομίζουν. Δεν είμαι ούτε gay ούτε αγόρι. Τα φύλα τα αντιλαμβάνομαι τελείως διαφορετικά, εξ ου και το «όχι γκέι». Όσο για την ταυτότητα φύλου μου, την μια ημέρα θα ξυπνήσω και θα νιώθω αγόρι, την άλλη κορίτσι, την άλλη τίποτα από τα δύο ή και τα δύο.


Είναι ένα ταξίδι εξερεύνησης για εμένα όλο αυτό και δεν φοβάμαι, ούτε προβληματίζομαι στο να με ανακαλύπτω κάθε μέρα. Πάντως, με προσεγγίζουν ερωτικά τόσο άνδρες όσο και γυναίκες, θα τολμήσω να πω. Δεν ξέρω τι σκέφτονται. Δεν με ενοχλεί, ίσα ίσα με κολακεύει. Αλλά έχω μιλήσει ανοιχτά και δεν φοβάμαι να κρύψω αυτό που είμαι… συγγνώμη, κορίτσια.



Σου έχουν προτείνει ποτέ σεξουαλική συνεύρεση αντί αμοιβής ή άλλου ανταλλάγματος;


Αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά. Βλέπεις, νομίζουν κάποιοι πως θα μπορέσουν να με ρίξουν έτσι. Όχι, παιδιά, δεν είμαι βίζιτα και πραγματικά δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Δεν θα εμπορευόμουν το κορμί μου για λίγα χαρτονομίσματα. Δεν κρίνω σε καμία περίπτωση τους ανθρώπους που το κάνουν, είναι μια δουλειά όπως όλες οι άλλες. Και θα σου πω κάτι ακόμη. Μέσω Instagram με προσέγγισε και πασίγνωστος τράπερ, ο οποίος έχει μάλιστα και κοπέλα, προσφέροντάς μου 10.000 ευρώ για ένα βράδυ. Η ανήθικη και άκρως προσβλητική πρότασή του τελείωσε με τον ίδιο να μου λέει, επίσης, πως αν δεχτώ θα τα πάμε πολύ καλά από εδώ και πέρα και θα με βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου.



Πηγή: zappit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html