Κίνηση-ματ Κασσελάκη μετά τη νέα ήττα ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές - Αλλάζει τον πολιτικό χάρτη, χτυπάει ΝΔ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Κίνηση-ματ Κασσελάκη μετά τη νέα ήττα ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές - Αλλάζει τον πολιτικό χάρτη, χτυπάει ΝΔ

Κατηγορία ΣΥΡΙΖΑ στις   6:05 π.μ.  |  Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023




Μόνο ένας υποψήφιος, υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ περνά στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023, με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, να ξεκαθαρίζει ότι η ανανέωση ξεκινά από αύριο. 


«Οι σκέψεις μου είναι με τους Έλληνες που μεταφέρονται από το Ισραήλ στην Ελλάδα. Σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα μας να έχει μια νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη που θα μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο. Το βλέπετε σε πολλές περιπτώσεις, το βλέπετε και στη Θεσσαλία. Θα είμαστε στο πλευρό του Κουρέτα», είπε και πρόσθεσε:


«Στη Θεσσαλονίκη οι προοδευτικές υποψηφιότητες επικράτησαν. Ο Ιωακειμίδης στην Αττική έλαβε τη δεύτερη θέση. Ευχαριστώ τον Κώστα Ζαχαριάδη για τον αγώνα. Είναι και ο Χάρης Δούκας στην Αθήνα. Όλοι οι προοδευτικοί Αθηναίοι πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα κατά του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος παρά τα πέντε χρόνια στην εξουσία έχασε ποσοστά.


Πρέπει να κάνουμε αυτό που είπε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ανανέωση, χθες. Αύριο χρειάζεται ανανέωση. Αύριο χτίζουμε τη νέα προοδευτική παράταξη. Θα αναδείξουμε νέα πρόσωπα. Το κόμμα μας είναι ανοιχτό σε όλα τα πρόσωπα που θέλουν να προσφέρουν.


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε μεγάλη παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας. Η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι να χτιστεί η παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας.  Ξεκινάμε από αύριο αυτή την ανανέωση».


Πηγή: star.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html