Συμφωνία Αλαφούζου με Γιοβάνοβιτς - Έρχεται κορυφαία μεταγραφή τον Ιανουάριο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Συμφωνία Αλαφούζου με Γιοβάνοβιτς - Έρχεται κορυφαία μεταγραφή τον Ιανουάριο

Κατηγορία Παναθηναικός στις   7:56 π.μ.  |  Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023


Το πλήγμα από τον σοβαρό τραυματισμό του Μάγκνουσον έχει αναγκάσει τους πράσινους να χτενίζουν ήδη την αγορά για την ενίσχυση των μετόπισθεν της ομάδας. Ποια είναι τα δεδομένα.


Ειλημμένη είναι η απόφαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της ομάδας με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με βάση τα δεδομένα που υφίστανται στην καρδιά της πράσινης άμυνας.


Ηδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ για τις ανάλογες προτάσεις ποδοσφαιριστών, πέραν της προεργασίας που γίνεται από τους ιθύνοντες του τριφυλλιού προκειμένου να εντοπιστούν οι κατάλληλες επιλογές και να παρουσιαστούν κατόπιν στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να προκύψει η ιεράρχηση των υποψήφιων μνηστήρων.


Ο Γενάρης δεν είναι ο μήνας που δημιουργούνται οι ομάδες και χτίζονται τα ρόστερ, αποτελεί βάλσαμο ωστόσο για να διορθώνονται αδυναμίες ή απρόοπτα κενά, όπως συνέβη στο τριφύλλι.  


Στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός είχε στην αποστολή του μόλις έναν κλασικό κεντρικό αμυντικό. Τον Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Αράο αναγκάστηκε να μετατοπιστεί στα μετόπισθεν για να καλύψει την έτερη θέση.


Στον πάγκο δεν υπήρχε κανένας. Το πλήγμα από τον σοβαρό τραυματισμό του Χόρντουρ Μάγκνουσον είναι ξεκάθαρα μεγάλο για το τριφύλλι, που έχει έναν ακόμα πονοκέφαλο να διαχειριστεί από τη στιγμή που το πρόβλημα στον αστράγαλο του Πάλμερ Μπράουν δεν είναι τόσο απλό και θα τον αφήσει περίπου ένα μήνα εκτός δράσης επιπλέον, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Ρεν. 


Παρεμπιπτόντως, κόντρα στους Γάλλους ο Γέντβαϊ αγωνίστηκε δίχως να είναι απόλυτα έτοιμος. Ιατρικά ήταν οκ ο Κροάτης, αλλά είχε ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του κι αυτό φάνηκε μετά το 60' όταν υπέπεσε σε αρκετά αβίαστα λάθη, ενώ ο Σένκεφελντ έχει φάει όλο το... κουπί και δεν παίρνει ανάσα. 


Προβεβλημένοι σύνδεσμοι


Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις


Οι πράσινοι έχουν αποφασίσει να κινηθούν μεθοδικά για την ενίσχυσή τους στην καρδιά των μετόπισθεν, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο μίας ακόμη προσθήκης στη θέση των εξτρέμ υπό προϋποθέσεις και ανάλογα με την αγωνιστική κατάσταση των παικτών που αγωνίζονται στα φτερά το επόμενο δίμηνο. 



Πηγή: Sdna.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html