Υπό διωγμόν και ο Νίκος Φίλης « Enimerosi 247

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Υπό διωγμόν και ο Νίκος Φίλης


Αναβρασμός επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ώρες καθώς η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελ΄άκη ότι ο κ. Στέφανος Τζουμάκας «έθεσε τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ» παραπέμποντάς τον στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος, έχει ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου.


Η απόφαση Κασσελάκη να δείξει την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Στέφανο Τζουμάκα, ενόχλησε τον Νίκο Φίλη που με ανάρτησή του πήρε θέση και κατηγόρησε  τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματος»



Φίλης κατά Κασσελάκη μετά τη διαγραφή Τζουμάκα: «Απαράδεκτη ενέργεια, βαθαίνει την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ»


«Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα που βαθαίνει την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε δήλωσή του ο Νίκος Φίλης και κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματος».


Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Φίλη: «Αν συμμερίζεται την αναφορά Τζουμάκα τότε γιατί παραμένει στο κόμμα;»


«Αν συμμερίζεται την αναφορά Τζουμάκα τότε γιατί παραμένει στο κόμμα;»  «Η επίκληση αυτή του Νίκου Φίλη ότι η δήλωση του Στέφανου Τζουμάκα αφορούσε πολιτική ή και προσωπική κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι προσχηματική»


«Μάλλον ο Νίκος Φίλης δεν είδε, δεν άκουσε, δεν διάβασε την αναφορά του Στέφανου Τζουμάκα στον ΣΚΑΪ ότι "έχει εγκατασταθεί η ολιγαρχία" και η "διαπλοκή" μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στρεφόμενος ευθέως συνολικά εναντίον του κόμματος και των μελών του» σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Παράλληλα πηγές του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτουν ότι «Η επίκληση αυτή του Νίκου Φίλη ότι η δήλωση του Στέφανου Τζουμάκα αφορούσε πολιτική ή και προσωπική κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι προσχηματική» προσθέτουν οι ίδιες πηγές, αναφορικά με την ανάρτηση του Νίκου Φίλη, ο οποίος έκανε λόγο για μια «απαράδεκτη ενέργεια» από τον Στέφανο Κασσελάκη, «απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα, που βαθαίνει την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».


Τσακαλώτος σε Κασσελάκη για διαγραφή Τζουμάκα: Θέτει εαυτόν εκτός κόμματος ή παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας;


Με ανάρτηση στο facebook ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολίασε την διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα από τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.


«Υπάρχει το "θέτει τον εαυτό του εκτός κόμματος". Υπάρχει επίσης η "παραπομπή στην επιτροπή δεοντολογίας".  Δυσκολεύομαι να κατανοήσω πως τα δυο μπορούν να ισχύουν την ίδια στιγμή. Σημείο των καιρών και αυτό», επισημαίνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.



Πηγή:  dnews.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html