Δολοφονία Αντώνη Καργιώτη: «Δεν πρόλαβα να του πω ότι τον αγαπώ», συγκλονίζει ο αδερφός του « Enimerosi 247

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Δολοφονία Αντώνη Καργιώτη: «Δεν πρόλαβα να του πω ότι τον αγαπώ», συγκλονίζει ο αδερφός του




Συγκλονίζουν τα λόγια του αδελφού του Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο όταν δύο μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon» τον πέταξαν από τον καταπέλτη.


Ο Νίκος Καργιώτης μίλησε στο MEGA για τα παιδικά χρόνια με τον αδελφό του, αλλά και για τη στιγμή που τον πληροφόρησαν ότι ο Αντώνης δολοφονήθηκε. «Μου λείπει πολύ. Πολλά είναι αυτά που δεν πρόλαβα να του πω. Το βασικό είναι ότι τον αγαπάω.


Πιστεύω ότι το ήξερε. Τελευταία φορά τον άκουσα μια βδομάδα πριν το συμβάν. Ήταν χαρούμενος. Είχε αδυναμία σε μένα γιατί ήμουν μεγαλύτερος. Είχε χιούμορ ο Αντώνης, του άρεσε να κάνει πλάκες, να πειράζει, για να γελάσει ο άλλος. Δεν πίκραινε ποτέ κανέναν» εξομολογήθηκε ο Νίκος.


«Εάν είχε ένα ελάττωμα ο αδελφός μου ήταν ότι πίστευε πολύ στους ανθρώπους» ανέφερε ο Νίκος Καργιώτης.


«Την δολοφονία του Αντώνη την έμαθα τα ξημερώματα. Στις 3:10 με πήραν από το Λιμενικό και μου το είπε ένα παιδί που έκλαιγε γιατί τον γνώριζε τον Αντώνη. Νόμιζα ότι μου κάνει κάποιος πλάκα. Μπήκα στο διαδίκτυο και είδα το βίντεο. Εκεί τα έχασα. Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα να βλέπεις κάποιον να σπρώχνει τον αδελφό σου στον θάνατο. Άνοιξε η γη και με κατάπιε εκείνη τη στιγμή. Από εκείνο το βράδυ άλλαξε η σκέψη μου για τους ανθρώπους» εξομολογήθηκε ο αδελφός του άτυχου Αντώνη.


«Γιατί το έκανε αυτό; Αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τον άνθρωπο που στέρησε από τον Αντώνη τη ζωή. Με βασανίζει αυτό το “γιατί”» πρόσθεσε.


Ο Νίκος αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα τους το 2008 έπειτα από ανακοπή και το πόσο στοίχισε αυτό στον Αντώνη. «Ο θάνατος του πατέρα μας άλλαξε πολύ τον Αντώνη. Τον αγαπούσε πολύ. Μετά τον θάνατο και της μητέρας μας ο Αντώνης τα έχασε τελείως. Πριν από 7 μήνες. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω. Από τον θάνατο της μητέρας μας ερχόταν πιο συχνά στην Αθήνα» ανέφερε.



Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html