Υπάλληλος σε σχολείο χτύπησε στο κεφάλι παιδί με αυτισμό και μετά το κουβαλούσε από τους αστραγάλους (βίντεο) « Enimerosi 247

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Υπάλληλος σε σχολείο χτύπησε στο κεφάλι παιδί με αυτισμό και μετά το κουβαλούσε από τους αστραγάλους (βίντεο)


Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο με έναν υπάλληλο να χτυπάει στο κεφάλι παιδί με αυτισμό και στη συνέχεια να το κουβαλάει από τους αστραγάλους. Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι οι γονείς του παιδιού δεν είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό.


Ένα βαθιά οδυνηρό περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αφήνοντας τους γονείς συντετριμμένους και εξοργισμένους μετά την ανακάλυψη ότι ο 3χρονος γιος τους υπέστη σωματική κακοποίηση από υπάλληλο του σχολείου.


Το περιστατικό, που καταγράφηκε από κάμερα, δίνει μια ανησυχητική εικόνα της κακομεταχείρισης του παιδιού. Τα πλάνα δείχνουν έναν υπάλληλο του σχολείου να χτυπά τον αυτιστικό μαθητή στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, με αποτέλεσμα το ευάλωτο παιδί να πέσει στο έδαφος. Το οδυνηρό επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί- ο υπάλληλος σήκωσε το παιδί από τους αστραγάλους του και το μετέφερε σαν ένα τσουβάλι. Το παιδί σκόπευε να πάει τουαλέτα, αλλά τα πράγματα πήραν οδυνηρή τροπή όταν το νήπιο απελευθερώθηκε και έτρεξε μακριά.


@nbcnews Video shows a school employee hitting a 3-year-old nonverbal autistic child in the head and then carrying him upside down by both ankles, and his parents are accusing the #Dayton, #Ohio ♬ original sound - nbcnews


Είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι οι γονείς παρέμειναν στο σκοτάδι σχετικά με αυτό το περιστατικό, μέχρι που οι υπηρεσίες παιδικής προστασίας το έθεσαν υπόψη τους. Αρχικά, το σχολείο τους είχε ενημερώσει ότι ο γιος τους είχε απλώς χτυπήσει το κεφάλι του, αποκρύπτοντας την αλήθεια.


Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει καμία πληροφορία σχετικά με πιθανές κατηγορίες που σχετίζονται με αυτό το οδυνηρό περιστατικό. Ωστόσο, το σχολείο έλαβε άμεσα μέτρα ως απάντηση στην οργή, επιβεβαιώνοντας ότι ο εμπλεκόμενος υπάλληλος δεν απασχολείται πλέον σε αυτό.


Πηγή: gazzetta.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html