Σασμός: Βγαίνει εκτός ελέγχου και βάφει τα χέρια της με αίμα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Σασμός: Βγαίνει εκτός ελέγχου και βάφει τα χέρια της με αίμα

Κατηγορία media στις   12:40 μ.μ.  |  Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023




Πληρώνει το αίμα με αίμα.

Θα καθηλώσουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, αφού όσα θα συμβούν θα συνταράξουν τους πάντες και θα έχουν ως αποτέλεσμα ακόμα περισσότερες απώλειες.


Ο Νικηφόρος πέφτει νεκρός από το όπλο του Λάζαρου, ο οποίος θέλει να προστατεύσει τον Παύλο Βρουλάκη. Ο Νικηφόρος ψυχορραγεί και η Βασιλική βρίσκεται στο πλευρό του γιου της μέχρι να ξεψυχήσει στα χέρια της. Η βεντέτα ανοίγει ξανά και η Άνω Ποριά μετατρέπεται σε έναν τόπο όπου το μίσος και η δίψα για αίμα κυριαρχούν. Όλοι θρηνούν τον θάνατο του Νικηφόρου και ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει.


Σύμφωνα με το MyTv και την Σοφία Τσίρκα, η Βασιλική βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχασε τον μοναχογιό της. Το μίσος την κυριεύει και αποζητά ο δολοφόνος να πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο. Ζητά από τον Μαθιό να σκοτώσει τον φονιά του παιδιού της και εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γυναίκα του έχει μετατραπεί σε έναν άνθρωπο που θέλει να πληρώσει το αίμα με αίμα και έχει γίνει τόσο σκληρή.


Την ίδια στιγμή ο Λάζαρος κρύβεται για να αποφύγει τα αντίποινα των Σταματάκηδων, αλλά η Βασιλική μαθαίνει που βρίσκεται και είναι αποφασισμένη για όλα. Θολωμένη από τον πόνο της βάφει τα χέρια της με αίμα. Ο Λάζαρος πεθαίνει και η Βασιλική είναι σε κατάσταση σοκ. Ωστόσο, πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, ένα άλλο νέο έρχεται για να ανατρέψει τη ζωή της. Η Βασιλική ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και βρίσκει έναν λόγο για να συνεχίσει να ζει.


Πηγή: zappit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html