Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Μπερνάρ στα σενάρια πώλησής του « Enimerosi 247

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Μπερνάρ στα σενάρια πώλησής του

 

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε είναι στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό, καθώς ΜΜΕ της χώρας του αναφέρουν προσπάθεια της Ατλέτικο Μινέιρο να τον επαναπατρίσει.


Ο Μπερνάρ Ντουάρτε σύμφωνα με ΜΜΕ από τη Βραζιλία βρίσκεται στο στόχαστρο της Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία θα ήθελε να τον κάνει δικό της από τον προσεχή Γενάρη προκειμένου να τη βοηθήσει να πάρει το φετινό πρωτάθλημα.


Μεγάλη είναι η κουβέντα που έχει ανοίξει γύρω από το θέμα του Μπερνάρ και μια πιθανή μεταγραφή του στη Βραζιλία, καθώς συνεχώς από το φετινό καλοκαίρι βγαίνουν δημοσιεύματα αναφορικά με το ενδιαφέρον ομάδων από τη χώρα του καφέ για εκείνον.




Μάλιστα μετά και τις τελευταίες ανοδικές εμφανίσεις του Βραζιλιάνου άσου είναι δεδομένο πως το ενδιαφέρον αναμένεται να φουντώσει με ήδη ορισμένα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μινέιρο.


Είναι αλήθεια πως ο Μπερνάρ έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το συγκεκριμένο σύλλογο, καθώς τον βοήθησε να κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα κι από εκεί να πάρει μεταγραφή για την Ευρώπη αλλά και να κληθεί στην εθνική Βραζιλίας.


Παρ’ όλα αυτά και παρά το γεγονός ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού θα ήθελε να γυρίσει στη Βραζιλία, δε σκέφτεται να το κάνει πριν ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τους πράσινους, σύμφωνα με τη Sportday.


Ο Μπερνάρ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2024 κι αυτό σημαίνει πως κλείνει από μόνος του την πόρτα της Ατλέτικο Μινέιρο και κάθε ομάδας που θα θελήσει να τον προσεγγίσει και να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html