Άρχισαν τα... όργανα - "Εμφύλιος" σε μεγάλη ομάδα - Πόλεμος δηλώσεων από προπονητή και πρόεδρο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Έκτακτο: Συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Άρχισαν τα... όργανα - "Εμφύλιος" σε μεγάλη ομάδα - Πόλεμος δηλώσεων από προπονητή και πρόεδρο

Κατηγορία Αθλητικά στις   3:17 μ.μ.  |  Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023




Τα πράγματα στη Λάτσιο δεν είναι καλά και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του Μαουρίτσιο Σάρι στις οποίες απάντησε ο Κλαούντιο Λοτίτο.


Οι Λατσιάλι τερμάτισαν στη 2η θέση πέρυσι εξασφαλίζοντας πανηγυρικά την έξοδο στο Champions League και όλοι στις τάξεις τους περίμεναν επιτυχίες και φέτος. Περίμεναν ότι τα χαμόγελα θα παρέμεναν και η σεζόν θα κυλούσε όμορφα. Το ξεκίνημα, όμως, μόνο έτσι δεν είναι. Και το πρόβλημα, όπως φαίνεται, δεν έγκειται μόνο στα συνεχόμενα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, για τα οποία έχει παραπονεθεί ο προπονητής. Το πρόβλημα, όπως φαίνεται, έγκειται και στις καλοκαιρινές μεταγραφές. Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από όσα είπε τώρα σε νέες δηλώσεις του ο Σάρι.


«Αν εγκρίνω τη μεταγραφική καμπάνια μας; Δύσκολο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Εγώ είχα συγκεκριμένα ονόματα στη λίστα, από εκεί και πέρα η διοίκηση παρουσιάζει κάποια άλλα ονόματα και πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά. Εγώ θέλω τον Α, από εκεί και πέρα αν είναι έρθει ο Χ ή ο Υ, επιλέγω κάποιον ανάμεσα σε αυτούς τους δύο. Αυτοί που ζήτησα εγώ, πάντως, δεν αποκτήθηκαν. Προχωράω, επομένως, με αυτούς που έχω στη διάθεσή μου», ήταν τα λόγια του προπονητή της Λάτσιο. Λόγια που δείχνουν, αν μη τι άλλο, ότι υπάρχει θέμα. Οτι υπάρχουν παράπονα για τη διοίκηση. Οτι τα πράγματα δεν είναι καλά.


Και επειδή αυτές οι δηλώσεις δεν άρεσαν, δεν άργησε να έρθει η απάντηση του Λοτίτο: «Κάναμε μια σπουδαία μεταγραφική καμπάνια. Σε όλα τα κλαμπ του κόσμου τις μεταγραφές τις αποφασίζουν οι διοικήσεις, οι αρμόδιοι. Πέραν αυτού, η μεταγραφική καμπάνια μας δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γίνεται στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος». Αποτέλεσμα; Ο ιταλικός Τύπος γράφει σήμερα (2/10) ότι ποτέ δεν υπήρχε τόση απόσταση ανάμεσα σε Σάρι και Λοτίτο όπως συμβαίνει αυτή την περίοδο…


Πηγή: italians.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html