Σενάρια για νέα μέτρα από την κυβέρνηση: «Όταν υπάρχει πλεόνασμα, δίνουμε μέρισμα» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Σενάρια για νέα μέτρα από την κυβέρνηση: «Όταν υπάρχει πλεόνασμα, δίνουμε μέρισμα»

Κατηγορία Πολιτική στις   8:08 π.μ.  |  Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023




«Πηγαίνουμε στο κλείσιμο της δημοσιονομικής χρονιάς. Αυτή η χρονιά, δημοσιονομικά, πηγαίνει καλά», σχολίασε με νόημα ο Μάκης Βορίδης, αναφερόμενος στο κοινωνικό μέρισμα που δίνει η κυβέρνηση.


Η ακρίβεια δεν είναι ελληνικό, αλλά παγκόσμιο φαινόμενο, υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης μιλώντας σήμερα Σάββατο στον ANT1.


Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η χώρα μας τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες χώρες, προσέθεσε. Η κυβέρνηση απαντά με αύξηση του διαθεσίμου εισοδήματος, με μέτρα και παρεμβάσεις. «Είμαστε μαζί με τον καταναλωτή», τόνισε σημειώνοντας πως πρέπει να αποκτήσουμε καταναλωτική συνείδηση.


«Πηγαίνουμε στο κλείσιμο της δημοσιονομικής χρονιάς. Αυτή η χρονιά, δημοσιονομικά, πηγαίνει καλά. Μέχρι στιγμής λέω, γιατί είμαστε στα μέσα Οκτωβρίου και έχουμε 2,5 μήνες. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι όταν υπάρχει δημοσιονομικό πλεόνασμα, δίνουμε κοινωνικό μέρισμα. Αλλά αυτό δεν θα το πούμε τώρα, θα το πούμε όταν κλείσει η χρονιά για να ξέρουμε πού βρισκόμαστε και τι δυνατότητες έχουμε», υπογράμμισε ο Μάκης Βορίδης, «κλείνοντας το μάτι» σε νέα μέτρα και παρεμβάσεις στο τέλος του χρόνου. 



Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html