Κατεβάζει ρολά μεγάλο ψηφιακό σουπερ μάρκετ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Κατεβάζει ρολά μεγάλο ψηφιακό σουπερ μάρκετ

Κατηγορία Επιχειρήσεις στις   2:20 μ.μ.  |  Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023




Ρολά στις 25 Οκτωβρίου κατεβάζει η πλατφόρμα POP market, μέσω της οποίας οι πελάτες μπορούν να παραγγέλνουν προϊόντα παντοπωλείου.


Τέλος εποχής για την POP Market, η οποία από τις 25 Οκτωβρίου μεταβαίνει σε νέο περιβάλλον αυτό της Wolt, προκειμένου να κάνουν, πλέον από την νέα πλατφόρμα, οι πελάτες τα ψώνια της εβδομάδας.


Μάλιστα η εταιρία απέστειλε χθες mail σε χρήστες της υπηρεσίας προκειμένου να τους ενημερώσει για τη μεγάλη αυτή αλλαγή.





Η ανακοίνωση της εταιρίας


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως, από τις 25 Οκτωβρίου 2023, το Pop Market θα σταματήσει τη λειτουργία του, έτσι όπως το γνωρίζατε. Πλέον θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τα ψώνια της εβδομάδας από ένα νέο περιβάλλον: το Wolt Market, ένα ψηφιακό σούπερ μάρκετ στην τσέπη σας.


Σε συνεργασία με το Wolt Market, μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εμπειρία χρήστη που έχετε συνηθίσει. Για εμάς, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αναλογιζόμενοι την τεράστια αποδοχή και αγάπη που λάβαμε, μέσα σε δύο μόλις χρόνια λειτουργίας ? Μαζί καταφέραμε κάτι σπουδαίο! Η παράδοση ειδών σουπερμάρκετ σε χρόνο ρεκόρ είναι πλέον γεγονός και αυτό οφείλεται σε εσάς και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε αυτά τα δύο χρόνια.


Από τις 25 Οκτωβρίου 2023 λοιπόν, σας προτείνουμε να εξυπηρετηθείτε μέσω από το Wolt Market, καθώς η εφαρμογή μας δεν θα είναι πλέον ενεργή.



Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html