Παναθηναϊκός: Σημαντικός πονοκέφαλος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς « Enimerosi 247

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Παναθηναϊκός: Σημαντικός πονοκέφαλος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς



Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να βρει λύση σ’ ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει τον Παναθηναϊκό λόγω του φορτωμένου προγράμματος και των ελάχιστων επιλογών.


Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισράηλ σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο οι πράσινοι στοχεύουν στους τρεις βαθμούς της νίκης.


Ωστόσο το πρόγραμμα του συλλόγου είναι φωτιά με συνεχόμενα ματς, τα οποία εξαντλούν τους παίκτες και τους φορτώνουν με κόπωση.


Γενικότερα οι πράσινοι φέτος έχουν φροντίσει να προσθέσουν βάθος στο ρόστερ τους και μάλιστα με ποιοτικές λύσεις, καθώς διαθέτουν σ’ όλες τις θέσεις τουλάχιστον δύο επιλογές.


Παρ’ όλα αυτά στα centre backs υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και καλείται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να διαχειριστεί την κατάσταση, διότι τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και οι λύσεις μετρημένες.


Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει διαθέσιμους τους Μπαρτ Σένκεφελντ, Τιν Γεντβάι και τον Γιώργο Σιδερά, ο οποίος ακόμη δεν έχει πάρει επίσημο παιχνίδι στα πόδια του. Οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν είναι τραυματίες με τον Ισλανδό να έχει υποστεί ρήξη χιαστού με ό,τι αυτό συνεπάγεται.


Με το φόρτο των παιχνιδιών να είναι ήδη αυξημένος και το Τριφύλλι να παίζει την Πέμπτη κι έπειτα την ερχόμενη Κυριακή (08/10) ο Σέρβος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση, καθώς οι κεντρικοί του αμυντικοί θα φτάσουν από νωρίς στα όριά τους και είναι αρκετά πιθανό να εμφανίσουν και κάποιον μυικό τραυματισμό εξαιτίας της κόπωσης.

newspao

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html