Άνω κάτω μεγαλή ομάδα με τα... τερτίπια του παικταρά - Έξαλλος με τον πρόεδρο και "φευγάτος"! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Άνω κάτω μεγαλή ομάδα με τα... τερτίπια του παικταρά - Έξαλλος με τον πρόεδρο και "φευγάτος"!

Κατηγορία Αθλητικά στις   6:12 π.μ.  |  Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023




Το θέμα του Βίκτορ Οσιμέν παραμένει στο προσκήνιο για τη Νάπολι παρά την εκτός έδρας νίκη επί της Ουνιόν Βερολίνου.


Το βράδυ της Τρίτης (24/10) οι Παρτενοπέι νίκησαν στη Γερμανία και έκαναν βήμα πρόκρισης στους «16» του Champions League. Σημαντικός λόγος, δηλαδή, για να υπάρχει ηρεμία, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί παιχνίδι με τη Μίλαν. Παιχνίδι στο οποίο μια νίκη θα βοηθήσει πολύ, τουλάχιστον με βάση τη λογική, για να επιστρέψουν τα χαμόγελα. Είναι άγνωστο, όμως, αν αυτό θα ισχύει και για τον Νιγηριανό φορ. Και ο λόγος δεν είναι το γεγονός ότι παραμένει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού αλλά μια ατάκα του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.


Σύμφωνα, λοιπόν, με τη ναπολιτάνικη Il Mattino, η οποία έχει καλή πληροφόρηση για τους Παρτενοπέι, ο Οσιμέν εκνευρίστηκε με το εξής: Με το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Νάπολι τόνισε πρόσφατα ότι υπήρξε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου αλλά ο παίκτης άλλαξε γνώμη. Αυτό το είπε ο Ντε Λαουρέντις στις 19 Οκτωβρίου και μία μέρα μετά το κλαμπ έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία διευκρίνιζε ότι αυτή η δήλωση δεν ήταν μπηχτή προς τον Νιγηριανό. Αυτός και ο μάνατζέρ του όμως, σύμφωνα με την Il Mattino, έτσι το εξέλαβαν. Και αφού το εξέλαβαν έτσι, διαρρέουν τον εκνευρισμό τους για τον presidente.


Η εφημερίδα δεν μένει εκεί μάλιστα αλλά αναφέρει και κάτι ακόμη. Εξίσου σημαντικό. Υποστηρίζει ότι παρά τα όσα ανέφερε αυτή η ανακοίνωση των Παρτενοπέι, η πλευρά του παίκτη λέει ότι δεν έχει προγραμματιστεί κανένα ραντεβού. Οτι δεν έχουν κανονίσει καμία συνάντηση σύντομα για να συζητήσουν το θέμα του συμβολαίου. Το οποίο, υπενθυμίζουμε, λήγει το 2025, άρα οι Ναπολιτάνοι θα είναι σε δύσκολη θέση το προσεχές καλοκαίρι αν δεν έχει ανανεώσει ως τότε.


Πηγή: italians.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html