Γι’ αυτό έπαιξε με Αστέρα ο Λοντίγκιν – Η συμφωνία με Γιοβάνοβιτς « Enimerosi 247

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Γι’ αυτό έπαιξε με Αστέρα ο Λοντίγκιν – Η συμφωνία με Γιοβάνοβιτς



Ενώ ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι φαίνεται να έχει πάρει… σπίτι του τη φανέλα του βασικού στον Παναθηναϊκό, δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ικανότητες του Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος είναι επίσης ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας.



Το προηγούμενο έτος, βέβαια, ο Ρώσος τερματοφύλακας δεν αγωνίστηκε συχνά, και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπήρχαν ομάδες που εξέταζαν την πιθανότητα να τον αποκτήσουν. Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μετά από μια συνομιλία που είχε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.



Κατά τη διάρκεια αυτής της συνομιλίας, αποφασίστηκε ότι ο Λοντίγκιν θα πρέπει να αποκτήσει περισσότερο χρόνο στον αγωνιστικό χώρο, και η φετινή σεζόν ξεκίνησε για εκείνον με μια ευκαιρία στην Τρίπολη. Ενώ μπορεί να φέρει μια μικρή ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε από τον Αστέρα, διακρίθηκε με τη θετική του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λοντίγκιν επρόκειτο να είναι βασικός στο παιχνίδι ενάντια στον Βόλο, αλλά δυστυχώς υπέφερε από ίωση την εκείνη στιγμή και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html