Φρίκη: 29χρονη μητέρα δολοφόνησε τον 5χρονο γιο της και έφαγε κομμάτι από το κρανίο του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Φρίκη: 29χρονη μητέρα δολοφόνησε τον 5χρονο γιο της και έφαγε κομμάτι από το κρανίο του

Κατηγορία Διεθνή στις   4:18 π.μ.  |  Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023




Μια μητέρα που αποκεφάλισε τον πεντάχρονο γιο της με μαχαίρι πριν μαγειρέψει και φάει το κεφάλι του κρίθηκε ψυχικά ασθενής από δικαστήριο της Αιγύπτου και πρόκειται να οδηγηθεί στο Ψυχιατρείο Abbasia στο Κάιρο της Αιγύπτου.


Η 29χρονη Hanaa Mohamed Hassan δικάστηκε για τη δολοφονία του γιου της Youssef με τους δικαστές να αποφασίζουν, ωστόσο, πως δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί.


Αντ' αυτού, σε μια ετυμηγορία που ανακοινώθηκε το Σάββατο σημείωσαν πως σκότωσε το αγόρι «σε κατάσταση παραφροσύνης», ενώ τώρα θα πρέπει να κρατηθεί σε ψυχιατρική μονάδα ασφαλείας.


Η γυναίκα συνελήφθη όταν ο θείος του 5χρονου παιδιού βρήκε κάποια από τα μέλη του σώματός του σε έναν κουβά στο σπίτι της οικογένειας στο Φακούς. Μετά τη σύλληψή της, η αστυνομία δήλωσε ότι ομολόγησε ότι είχε φάει μέρος του κεφαλιού του γιου της επειδή «ήθελε να μείνει για πάντα μαζί της».


Αφού το δολοφόνησε, είχε τεμαχίσει το σώμα του στο μπάνιο πριν βράσει το κεφάλι του και άλλα κομμάτια του σώματός του σε βραστό νερό στη σόμπα.


Πριν ανακοινώσουν την απόφαση, οι εισαγγελείς είχαν υποστηρίξει ότι η Hasan σκότωσε τον γιο της επειδή φοβόταν ότι θα έχανε την επιμέλεια του παιδιού από τον πρώην σύζυγό της.


Μια αρχική ψυχιατρική έκθεση διαπίστωσε ότι ήταν υπεύθυνη για τις πράξεις της, οι οποίες θεωρήθηκαν προμελετημένες, καθώς είχε προμηθευτεί ένα ρόπαλο και ένα μαχαίρι προτού κλειδώσει όλες τις πόρτες και τα παράθυρα στο σπίτι της.


Στη συνέχεια είχε χτυπήσει τρεις φορές το κεφάλι του γιου της, σκοτώνοντάς τον, ενώ στη συνέχεια είχε τεμαχίσει το σώμα του Youssef σε κομμάτια σε μια προσπάθεια να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία.


Όμως το δικαστήριο διέταξε μια πιο λεπτομερή αξιολόγηση της ψυχικής της κατάστασης και μια ομάδα ψυχιατρικών εμπειρογνωμόνων που διόρισε το δικαστήριο διαπίστωσε ότι η Hasan είχε παραισθήσει και φοβόταν πως οι συγγενείς χρησιμοποιούσαν μαγεία εναντίον του γιου της.


Η έκθεση ανέφερε ότι η Χασάν έπασχε από μειωμένη αντίληψη και κρίση και δεν εκτιμούσε τη σοβαρότητα των πράξεών της.


Πηγή: metro.co.uk

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html