Ούτε να το σκέφτεται ο Μελισσανίδης - "Σειρήνες" για βασικό άσο - Δεν τον δίνει με λιγότερα από 10 εκατ.! « Enimerosi 247

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Ούτε να το σκέφτεται ο Μελισσανίδης - "Σειρήνες" για βασικό άσο - Δεν τον δίνει με λιγότερα από 10 εκατ.!


Το καλοκαίρι ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είχε απορρίψει πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ για πάρτη του.


Στα ραντάρ της Κλαμπ Μπριζ παραμένει ο Αρόλντ Μουκουντί, με τους Βέλγους να επανέρχονται για την περίπτωση του Καμερουνέζου άσου, καθώς το καλοκαίρι είχαν "χτυπήσει την πόρτα" της ΑΕΚ, η οποία είχε αρνηθεί πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ για τον θηριώδη στόπερ.


Η ιστοσελίδα voetbalnieuws.be δημοσίευσε μια λίστα εννέα στόχων της Μπριζ για το κέντρο της άμυνας, στην οποία εκτός από τον 25χρονο αμυντικό της Ένωσης βρίσκονται οι Πασκάλ Στρούικ (Λιντς), Κρις Ρίτσαρντς (Κρίσταλ Πάλας), Ζινεντίν Μπελαΐντ (Αλγέρ), Αρνάου Κομάς (Βασιλεία), Κρίστοφερ Άγερ (Μπρέντφορντ), Μαξίμ Εστέβ (Μονπελιέ), Γιαν-Κάρλς Σίμιτς (Μίλαν) και Τσιντόζιε Αβαζιέμ (Μποαβίστα).


Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως πέρυσι ο Καμερουνέζος έφερε σταθερότητα στην άμυνα της ΑΕΚ και οι εμφανίσεις του ήταν υψηλού επιπέδου, βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει το νταμπλ. Μάλιστα γίνεται αναφορά στον χαρακτηρισμό του δημοσιογράφου Τζέρεμι Σμιθ της εφημερίδας Guardian για τον 25χρονο στόπερ ως έναν «παραδοσιακό σέντερ μπακ υψηλού επιπέδου, που είναι μεγαλόσωμος και δυνατός». 


Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα μέσα του καλοκαιριού, δημοσιεύματα ανέφεραν, ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας κοστολογούν τον Μουκουντί στα 10 εκατ. ευρώ. Έβλεπαν δε τη φετινή ευρωπαϊκή παρουσία της ΑΕΚ ως μία ευκαιρία διαφήμισης του παίκτη, η οποία θα αυξήσει την τιμή του.

Ο Μουκουντί μετρά φέτος 8 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη με ένα γκολ, το οποίο πέτυχε στο πρόσφατο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html