«Βόλος τον Αύγουστο - Βόλος τον Σεπτέμβριο»: Η οργή για τους νεκρούς και τις καταστροφές -Τα σχόλια στο Twitter « Enimerosi 247

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

«Βόλος τον Αύγουστο - Βόλος τον Σεπτέμβριο»: Η οργή για τους νεκρούς και τις καταστροφές -Τα σχόλια στο Twitter


Ο Βόλος, ο οποίος κάηκε τον Αύγουστο, τώρα πνίγεται. Αυτή τη στιγμή οι Αρχές κάνουν λόγο για τρεις αγνοούμενους, ήδη θρηνούμε έναν νεκρό κι ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος αναρωτιέται «τι να το κάνουμε το νερό; να το πιούμε;».


Σήμερα Τρίτη, σύμφωνα με το meteo, καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής στη χώρα.


Το μεγαλύτερο ημερήσιο ύψος βροχής μέχρι τις 8:45 μμ καταγράφεται στη Ζαγορά Πηλίου και είναι ίσο με 754 mm. Το προηγούμενο ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής 644,7 mm είχε καταγραφεί στην Παλική Κεφαλονιάς κατά τη διάρκεια του μεσογειακού κυκλώνα Ιανού τον Σεπτέβριο 2020.


Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε χιλιοστά μέχρι τις 8:45 μμ, όπως καταγράφηκαν σήμερα από το δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, σημειώθηκαν επίσης στην Πορταριά (613 mm), στον Βόλο (393 mm), στην Αγιά Λάρισας (213 mm), στην Πεζούλα Καρδίτσας (174 mm), στη Χάλκη Λάρισας (165 mm), στον Ξάνεμο Σκιάθου (159 mm) και στους Γόννους Τεμπών (143 mm).


Μπέος: «Δεν είναι χιόνι που είμαι οργανωμένος, πού να πάει το νερό; να το πιούμε;»

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας για την καταστροφή που βιώνει η περιοχή είπε μεταξύ άλλων, «Δεν είναι θέμα υποδομών γιατί αν ήταν δεν θα είχαμε πρόβλημα. Σύμφωνα με τους ειδικούς τόσο στον Ιανό όσο και στη Μάνδρα το νερό που έχει πέσει στο Βόλο το νερό είναι 50% περισσότερο». «Από τη στιγμή που έχουν ξεχειλίσει οι ποταμοί έχει μπει το νερό μέσα στην πόλη. Είναι να τρελαίνεσαι. Δεν είναι χιόνι που έλεγα είμαι οργανωμένος. Εδώ πού να πάει το νερό».


Οργή στο X (Πρώην Twitter) για την βιβλική καταστροφή



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html