Ανατροπή σε top ομάδα - Το πήρε απόφαση ο πρόεδρος - Αλλάζει τα δεδομένα μετά το μεγάλο διπλό « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ανατροπή σε top ομάδα - Το πήρε απόφαση ο πρόεδρος - Αλλάζει τα δεδομένα μετά το μεγάλο διπλό

Κατηγορία Αθλητικά στις   5:14 π.μ.  |  Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023




Οι συζητήσεις για τον Ρούντι Γκαρσία αναμένεται να λάβουν τέλος, γράφουν οι Ιταλοί, μετά τη νίκη της Νάπολι στη Μπράγκα.


Ο Γάλλος προπονητής το ήξερε εξαρχής ότι δεν θα είχε εύκολο έργο, ότι τα πράγματα δεν θα ήταν απλά, τουλάχιστον στο ξεκίνημα. Είναι αναπόφευκτο, άλλωστε, το να γίνονται συγκρίσεις με την περσινή σεζόν και εκ των πραγμάτων θα βγαίνει χαμένος. Αλλο αυτό όμως και άλλο το να δημιουργείται ένα κλίμα ότι μπορεί να έρθει και απόλυση. Γιατί υπήρχαν τέτοια δημοσιεύματα τις προηγούμενες μέρες και ειδικά σε ναπολιτάνικα ΜΜΕ. Η νίκη επί της Μπράγκα, επομένως, ήταν ό,τι έπρεπε για να επανέλθει η ηρεμία και να σταματήσουν οι συνεχείς φωνές για τον προπονητή.


Αυτό αναφέρει και η La Repubblica, η οποία τονίζει ότι το ματς στην Πορτογαλία ήταν καθοριστικό. Οτι είναι αυτό που έπεισε τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ότι πρέπει να συνεχίσει με τον Γκαρσία. Οτι δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσει σε… ηλεκτροσόκ, σε απόλυσή του άμεσα. Και ο λόγος που ο πρόεδρος πείστηκε, σημειώνει η εφημερίδα στο σχετικό κομμάτι, δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα, η νίκη της Νάπολι. Είναι το γεγονός ότι παρακολουθώντας τον αγώνα ένιωσε ότι η ομάδα δεν παίζει για να φέρει σε πιο δύσκολη θέση τον προπονητή της αλλά για να τον στηρίξει. Είδε τους παίκτες και τον Γκαρσία να είναι μαζί στην προσπάθεια να αντιστρέψουν το κλίμα.


Δεν υπάρχει, επομένως, για τη διοίκηση των Παρτενοπέι θέμα προπονητή. Επισήμως, άλλωστε, ποτέ δεν υπήρξε. Και από εκεί και πέρα, όλα θα κριθούν από τα αποτελέσματα στη συνέχεια της σεζόν.



Πηγή: italians.gr/

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html