Παναθηναϊκός: Μαζικό rotation στην Τρίπολη από τον Γιοβάνοβιτς! « Enimerosi 247

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παναθηναϊκός: Μαζικό rotation στην Τρίπολη από τον Γιοβάνοβιτς!


Αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού αναμένεται να κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο εκτός έδρας παιχνίδι των Πράσινων με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.


Ο Σέρβος τεχνικός αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κόπωση σε ορισμένους παίκτες από τα συνεχόμενα παιχνίδια, κάτι που ήταν ξεκάθαρο και στο Αθηναϊκό ντέρμπι, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε μαζικό rotation για το ματς της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (28/09, 20:30) στο “Θ. Κολοκοτρώνης”.


Θέση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού διεκδικούν οι Αράο, Παλάσιος, Σπόραρ, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, ενώ στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να βρεθεί ο Γεντβάι και πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Τριφυλλιού έχει και ο Βαγιαννίδης, ο οποίος προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες.


Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Αϊτόρ θα είναι διαθέσιμος εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο δάκτυλο του ποδιού του.



Πηγή: Trifikara.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html