LIVE: ΑΕΚ - Ολυμπιακός « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

LIVE: ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Κατηγορία Superleague 1 στις   9:30 μ.μ.  |  Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023


Καλό σας απόγευμα..


Πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League 1


Τηλεοπτική κάλυψη από το COSMOTE SPORTS TV 1


Σέντρα στις 21.30


Διαιτητές: Αρτούρ Σοάρες Ντιάζ, Πάουλο Σοάρες, Πέδρο Ριμπέιρο

4ος Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος


Απόλυτη ήταν η ισορροπία και στα συνολικά παιχνίδια που έγιναν και στις δύο έδρες, με την ΑΕΚ να έχει δύο νίκες, τον Ολυμπιακό άλλες δύο και να υπάρχει από μια λευκή ισοπαλία σε κάθε έδρα.
 
Ο Ολυμπιακός πλέον μετρά εννέα αγώνες ως φιλοξενούμενος με την ΑΕΚ χωρίς ήττα, επίδοση που είναι η καλύτερη στην ιστορία των ντέρμπι που έχουν διεξαχθεί σε επίπεδο Α’ Εθνικής/Super League από το 1959-60 και έπειτα.
 
Η τελευταία νίκη της ΑΕΚ ως γηπεδούχος για το πρωτάθλημα είναι στις 24 Σεπτεμβρίου 2017 με 3-2 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σε αυτές τις εννέα αναμετρήσεις από τότε μέχρι σήμερα υπάρχουν τέσσερις ισοπαλίες και πέντε νίκες του Ολυμπιακού.
 
Το δημοφιλέστερο σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι το 1-1 με δέκα εμφανίσεις, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ με εννέα παρουσίες, μαζί με τις λευκές ισοπαλίες (9 φορές). Τα δημοφιλέστερα σκορ στις νίκες του Ολυμπιακού είναι το 1-0 και το 2-1 με πέντε παρουσίες.
 
Ο Θωμάς Μαύρος με εννέα γκολ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ για τις αναμετρήσεις με γηπεδούχο την ΑΕΚ, ενώ στην δεύτερη θέση έχει σκαρφαλώσει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει σκοράρει επτά φορές εκτός έδρας επί της ΑΕΚ. Ο Ντανιέλ Μπατίστα έχει τέσσερα γκολ, με τα δύο να είναι ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και τα άλλα δύο με τα χρώματα του Ολυμπιακού.
 
67 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
 
22 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ
 
24 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
 
21 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
 
ΓΚΟΛ: 78-80

Ο Ολυμπιακός ξεκινά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Opap Arena με βασικό τον Ποντένσε. Αυτή είναι και η μίνι... ανατροπή του Μαρτίνεθ που για αριστερό μπακ ξεκινά τον Κίνι. Ο σχηματισμός του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης τέρμα, αριστερά στην άμυνα ο Κίνι και δεξιά ο Ροντινέι και κέντρο άμυνας με Φρέιρε και Ρέτσος. Οι δύο χαφ μπροστά από την άμυνα θα είναι οι Εσε και Μαντί Καμαρά και η τριάδα πίσω από τον Ελ Καμπί με Φορτούνη, Ποντένσε και Μασούρα.


Στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι οι: Τζολάκης, Ορτέγα, Ιμπόρα, Σκάρπα, Καρβάλιο, Μπιελ, Γιόβετιτς, Ντόι και Σολμπάκεν.


Ο Αλμέιδα δίνει για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν φανέλα βασικού στον Αραούχο, ο οποίος θα κινείται πίσω από τον Πόνσε στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό. Στα μετόπισθεν, ο Αλμέιδα επέλεξε τον Μοχαμάντι στο αριστερό άκρο, αφήνοντας τον Χατζισαφί στον πάγκο, με την τετράδα της άμυνας να συμπληρώνουν οι Μουκουντί, Βίντα και Ρότα, ενώ στο τέρμα όπως αναμενόταν είναι ο Στάνκοβιτς.

 
Σιμάνσκι και Γιόνσον είναι οι δύο χαφ στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Πινέδα να μένει στον πάγκο και τον Τσούμπερ να ξεκινάει στα αριστερά και τον Ελίασον στη δεξιά πλευρά. Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Αθανασιάδης, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Άμραμπατ, Πινέδα, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ και Ζίνι.


Παρακολουθήστε το live εδώ




Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html