LIVE: Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός « Enimerosi 247

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

LIVE: Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός


Με τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται η πρώτη ημέρα της 4ης αγωνιστικής στην Super League..


Κανάλι: Cosmote Sports 1


Και οι δύο ομάδες έχουν ως τώρα 2 παιχνίδια, καθώς δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα. Οι γηπεδούχοι γιατί έπαιζαν με την ΑΕΚ που έδινε τον αγώνα της Ευρώπης με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και οι φιλοξενούμενοι γιατί είχε αναβληθεί η πρεμιέρα λόγω της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τους Κροάτες.


Στα δύο αυτά ματς οι Αγρινιώτες μετράνε ισάριθμες ισοπαλίες. Αρχικά είχαν το 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας και μετά το 1-1 με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.


Οι «πράσινοι» από την άλλη για την 2η αγωνιστική επικράτησαν στην Λεωφόρο του Βόλου με 3-0 και την 3η νίκησαν στους «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0


Oι ενδεκάδες:


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ





Η απόλυτη ισορροπία που υπήρχε στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων πριν το περσινό τους παιχνίδι, έσπασε με τη νίκη του Παναθηναϊκού, ο οποίος πλέον έχει πέντε νίκες στις 13 συναντήσεις τους εκεί. Υπάρχουν ακόμη 4 νίκες του Παναιτωλικού και 4 ισοπαλίες.


Παράλληλα υπάρχουν τρεις λευκές ισοπαλίες, ενώ η πιο πλούσια συγκομιδή ήταν στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας τους στην Super League/Α’ Εθνική την 1η Φεβρουαρίου 1976, το οποίο ολοκληρώθηκε με νίκη 3-2 του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο.


Η νίκη του Παναθηναϊκού ήρθε με δύο γκολ του Ελευθεράκη και ένα του Παπαδημητρίου, ενώ για τον Παναιτωλικό σκόραραν ο Μπαλτούμας και ο Παππάς.


Στα εννέα από τα τελευταία τους παιχνίδια ανεξάρτητα έδρας έχει επικρατήσει ο γηπεδούχος και ο Παναθηναϊκός την περσινή σεζόν έκανε το μοναδικό διπλό. Το προηγούμενο ήταν στις 30 Ιανουαρίου 2019, όταν πάλι οι Πράσινοι είχαν επικρατήσει με 1-0 στο Αγρίνιο.


Στα πέντε τελευταία μεταξύ τους ανεξάρτητα έδρας έχει σκοράρει μόνο ο ένας από τους δύο και η τελευταία φορά που σημείωσαν γκολ και οι δύο ομάδες ήταν στις 29 Νοεμβρίου 2020, στη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-1 στο ΟΑΚΑ.


13 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ


  • 4 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
  • 4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
  • 5 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
  • ΓΚΟΛ: 9-9


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ


Τσαγκαράκης με βοηθούς Πετρόπουλο, Σινιοράκη. Τέταρτος ο Τσιμεντερίδης.


VAR ο Μανούχος και ο Νικολαΐδης.


Αύριο Κυριακή έχουμε την δεύτερη ημέρα της 4ης αγωνιστικής με τα ματς:

15:00 Αστέρα Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα

18:00 Κηφισιά – Πανσερραϊκός

20:30 ΠΑΟΚ – Άρης

21:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Και την Δευτέρα η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το Ατρόμητος – Βόλος στις 18:00


Παρακολουθήστε το live εδώ

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html