H ποινή του Εφετείου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Ισόβια και 11,5 χρόνια για τον δολοφόνο της Καρολάιν « Enimerosi 247

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

H ποινή του Εφετείου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Ισόβια και 11,5 χρόνια για τον δολοφόνο της Καρολάιν




Ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξης προβλέπει η ποινή του Εφετείου για τον Αναγνωστόπουλο. 

Το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για τη δολοφονία της συζύγου του Κάρολαιν Κράουτς, του σκύλου τους, αλλά και για ψεύδη καταγγελία και ψεύδη κατάθεση, ενώ του επέβαλλε και χρηματική ποινή ύψους 21.000 ευρώ.


Νωρίτερα, οι διορισμένοι συνήγοροι του, τους οποίους ο ίδιος δεν έχει αποδεχτεί, αιτήθηκαν το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου με τον εισαγγελέα να ζητά την απόρριψη του. «Ο κατηγορούμενος κατέστησε το θύμα αντικείμενο υποχρεώσεων χωρίς να έχει κυριότητα επί οικοπέδου που αγοράστηκε κυρίως από την οικογένεια της. Δεν υπάρχουν περιθώρια αναγνώρισης αυτού του ελαφρυντικού στον κατηγορούμενο» ανέφερε ο εισαγγελέας της έδρας.


Παράλληλα, ο εισαγγελέας αναφέρθηκε στις προπαρασκευαστικές του εγκλήματος πράξεις. «Έδρασε με ένα τρόπο πρωτοφανή. Είναι ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα που έχουν γίνει στον κόσμο. Ζήτησε να κάνει συνεδρίες με την ψυχολόγο αφού είχε κάνει το έγκλημα και δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ» σημείωσε χαρακτηριστικά.


Επίσης, το δικαστήριο απέρριψε τα αιτήματα του κατηγορουμένου για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αλλά και για την κλήση σε κατάθεση του πατέρα της Κάρολαιν Κράουτς.


Πηγή: dikastiko.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html