Τα καλά και… άσχημα νέα με Αϊτόρ και Τζούρισιτς « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Τα καλά και… άσχημα νέα με Αϊτόρ και Τζούρισιτς

στις   10:37 π.μ.  |  Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023



Οι Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Φίλιπ Τζούρισιτς απέφυγαν τα… χειρότερα από θέματα τραυματισμού κι αναμένεται να απουσιάσουν από συγκεκριμένο κρίσιμο ματς.


Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα έκανε εξετάσεις αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής (3/9), όπου διαπιστώθηκε πως τελικά δεν έχει κάταγμα. Ο Ισπανός εξτρέμ διαγνώστηκε με κάκωση με οστικό οίδημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και θα μείνει δέκα ημέρες εκτός προπονήσεων κι αγώνων.


Η προηγούμενη σελίδα του Prasinoforos.gr στο Facebook έπεσε θύμα διαδικτυακής επίθεσης από χάκερ. ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!

Ουσιαστικά, θα μείνει σίγουρα εκτός αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ θα είναι διαθέσιμος με τη Βιγιαρεάλ. Παρ’ όλα αυτά, δύσκολα θα αποτελέσει βασική επιλογή, εφόσον θα έχει χάσει πολλές προπονήσεις.


Το πρόγραμμα – «μαχαιριά» του Παναθηναϊκού

Από την άλλη, ο Φίλιπ Τζούρισιτς έχει τράβηγμα και θα απουσιάσει εξίσου δέκα ημέρες. Το πιο πιθανό είναι να χάσει το ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, αλλά θα μπορέσει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ.




Prasinoforos.gr. 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html