"Σειρήνες για αποχώρηση Μπρινιόλι, Σκάρπα και Ροντινέι - «Τρελαμένος» ο Μαρτίνεθ με άσο του Ολυμπιακού" « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

"Σειρήνες για αποχώρηση Μπρινιόλι, Σκάρπα και Ροντινέι - «Τρελαμένος» ο Μαρτίνεθ με άσο του Ολυμπιακού"

Κατηγορία Superleague 1 στις   12:45 μ.μ.  |  Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023




Πιθανό... μπέρδεμα με Γιόβετιτς και Μασούρα, ο φορ που ψάχνει ο Άρης, ομάδα της SL με άνοιγμα 8 εκατ. ευρώ, τι... τρέχει από τώρα με Βερστάτ και Ντουκουρέ. Όλα στις Φήμες.


Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.


Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην... πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.


*Παρά την πεποίθηση των περισσοτέρων ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για να χαθεί ο Μπρινιόλι προέρχεται από την Ιταλία, εντούτοις αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο κίνδυνος για το Τριφύλλι είναι… εξωτικός. Διότι το προηγούμενο καλοκαίρι, ο ατζέντης του Ιταλού γκολκίπερ είχε επαφές για τον πελάτη του στη Μέση Ανατολή. Ο Μπρινιόλι δεν έχει περάσει απαρατήρητος σε συλλόγους που σκορπούν τα... πετροδόλαρα, αν και δεν προέκυψε κάτι χειροπιαστό και προχωρημένο. Ως ελεύθερος, όμως, θα είναι αλλιώς τα πράγματα για να βρει πρόταση. (LIVE SPORT)


*Ρεπόρτερ της Παλμέιρας ανέφερε ότι η ομάδα του Σάο Πάολο παρακολουθεί στενά τα πεπραγμένα του Γκουστάβο Σκάρπα στον Ολυμπιακό. Άφησε να εννοηθεί μάλιστα, ότι τον λαχταρούν στην Παλμέιρας, και σε περίπτωση που δεν καταφέρει να έχει ρόλο βασικού στους Πειραιώτες, θα κάνουν κίνηση τον Ιανουάριο για να τον αποκτήσουν δανεικό! Βέβαια, όταν το καλοκαίρι είχε γίνει κουβέντα για να γυρίσει ο Σκάρπα στη Βραζιλία, ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη του και ότι θέλει να καθιερωθεί στην Ευρώπη. (ΦΩΣ)


*Έχει ένα ενδιαφέρον πάντως ο Μαρτίνεθ πώς θα διαχειριστεί τον Γιόβετιτς. Κι αυτό, γιατί ο Μαυροβούνιος παίζει στην Εθνική του ως δεύτερος φορ και δεν αποκλείεται να τον έχει στο μυαλό του για τον ίδιο ρόλο και στον Ολυμπιακό. Στον ρόλο που έχει τώρα ο πολύ ανεβασμένος Μασουρας. Αυτά τα δούμε σύντομα μέσα από τις δοκιμές στις προπονήσεις. (ΦΩΣ)


*Τον φορ που θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στον Μορόν και θα δώσει την επιπλέον επιλογή στον Μάντζιο ψάχνει ο Άρης στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, έχοντας όμως και το περιθώριο των ελεύθερων. (METROSPORT)


*Επειδή στη Βραζιλία επαναλαμβάνουν ότι ο Ροντινέι σκέφτεται να γυρίσει το καλοκαίρι στη Φλαμένγκο μολονότι έχει συμβόλαιο έως το 2025 με τον Ολυμπιακό, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο, ούτε έχει πει κάτι τέτοιο ο ποδοσφαιριστής σε οποιονδήποτε στον σύλλογο. Φτιάχνουν σενάρια τις τελευταίες μέρες οι Βραζιλιάνοι με τον Ροντινέι. (ΦΩΣ)


*Τα τελευταία 24ωρα έγινε νέα προσέγγιση από τον Άρη προς την Παλμέιρας για τον Μίσελ Αουγκούστο, και μάλιστα προέκυψε εκ νέου συμφωνία. Και πάλι όμως ο παίκτης αρνήθηκε την πρόταση, περιμένοντας να πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, στην οποία θα προωθηθεί μόλις γίνει 21 ετών. (METROSPORT)


*Ο Σαντιάγκο Χέσε είναι ένας ακόμη παίκτες που κλέβει την παράσταση και στου Ρέντη λένε πως θα αποτελέσει μια απ’ τις φετινές αποκαλύψεις. (SPORTDAY) 


*Κουίζ: σε ποια σουπερλιγκάτη ΠΑΕ το οικονομικό άνοιγμα τη δεδομένη χρονική στιγμή κυμαίνεται στα 8 εκατ. ευρώ; (ΩΡΑ)


*Η μεταγραφή του Μπίργκερ Βερστάτ ενδεχομένως να φέρει εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Ντουκουρέ. Η Χάποελ Χάιφα έχει δείξει εδώ και καιρό ενδιαφέρον για τον Ιβοριανό και μέσα στη μέρα θα φανεί τι θα αποφασίσουν οι εμπλεκόμενες πλευρές. Αν ο Άρης τον διατηρήσει στο ρόστερ, ο «Ντούκου» θα έχει περιορισμένο χρόνο αλλά παράλληλα θα είναι μια επιλογή (αξιόπιστη) εφόσον χρειαστεί στη διάρκεια της σεζόν. (METROSPORT)


*Ρεζερβέ στη Νέα Φιλαδέλφεια για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός (17/9) που ακολουθεί στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος φροντίζουν να κλείσουν ουκ ολίγοι scouts ξένων ομάδων. Στα ρόστερ και των δύο κλαμπ κυκλοφορούν παίκτες που προκαλούν… γκελ στις ξένες αγορές. (ΩΡΑ)




Πηγή: sdna.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html