Αυτή η μεγάλη διαφορά του ΠΑΟ με άλλα χρόνια « Enimerosi 247

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτή η μεγάλη διαφορά του ΠΑΟ με άλλα χρόνια

 


Οι Πράσινοι κατάφεραν έστω και δύσκολα να φύγουν με το διπλό κόντρα στον ΠΑΣ, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκαν καλά, με ένα στοιχείο να δείχνει την μεγάλη διαφορά σε σχέση με άλλα χρόνια.




Τάσος Νικολογιάννης: Για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού μετά το διπλό στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ και το 2/2 στο πρωτάθλημα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο έμπειρος ρεπόρτερ, ενώ παράλληλα μίλησε και για τους πολλούς τραυματισμούς στους Πράσινους.




Για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Παναθηναϊκού που κάνει δυο σερί νίκες στα Γιάννενα. Αυτό δείχνει πολλά. Η νίκη αυτή έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν λάβουμε υπόψιν μας τις αναποδιές που οδήγησαν σε αλλαγές. Αν αυτό γινόταν σε περσινό ματς θα υπήρχε πρόβλημα. Τώρα υπάρχει βάθος στο ρόστερ. Υπάρχει ικανοποίηση για τη νίκη. Σε μια έδρα που μεγάλες ομάδες αφήνουν βαθμούς. Η ομάδα αντέδρασε απέναντι στο δυνατό παιχνίδι των παικτών του ΠΑΣ. Ηταν ένα κλειστό παιχνίδι. Παρά τις πολλές αλλαγές ο Παναθηναϊκός, βρήκε τον τρόπο να πάρει το παιχνίδι με το εκπληκτικό γκολ του Παλάσιος. Πάει η ομάδα με ηρεμία στη διακοπή και φυσικά στη συνέχεια να δει παίκτες νέους να προσαρμόζονται ακόμα περισσότερο».


Για Αράο και Μπράουν: «Ο Αράο είχε ποσοστά Ρούμπεν στις εύστοχες πάσες. Βοήθησε πολύ και στην άμυνα. Ο Μπράουν, επίσης, βοήθησε την ομάδα στα μετόπισθεν. Η ομάδα ανασταλτικά λειτούργησε καλά, όχι δημιουργικά, αλλά οι αιτίες είναι πολλές. Η κυριότερη ότι είχε προηγηθεί παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και έντασης. Εχει να κάνει και με τις πολλές αλλαγές για να ενταχθούν σιγά σιγά και οι νέοι παίκτες. Συν τις αναποδιές που προέκυψαν», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

sportdog

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html