Τι δεν πρέπει ποτέ να ρουφάει η ηλεκτρική σου σκούπα! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Τι δεν πρέπει ποτέ να ρουφάει η ηλεκτρική σου σκούπα!

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   3:23 μ.μ.  |  Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023




Μάθε τι δεν πρέπει να πλησιάζει η σκούπα σου.

Πολλές φορές νομίζουμε ότι τα σπασμένα αντικείμενα ή τα πράγματα που έχουν χυθεί στο πάτωμα από το χτεσινό πάρτι μπορούμε να τα μαζέψουμε με την ηλεκτρική σκούπα. Όχι αυτό είναι μεγάλο λάθος και δεν πρέπει να γίνεται ποτέ.


Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με το τι ρουφάς με τη σκούπα σου. Αν θέλεις να την έχεις για καιρό και να μην τρέχεις να παίρνεις καινούρια.



 

Μετά από λίγο θα διαπιστώσουμε ότι αυτή η θαυματουργή συσκευή έχει άσχημη μυρωδιά, ή ότι η λειτουργία της έχει μειωθεί σημαντικά ή ότι έχει σταματήσει να δουλεύει. Και δεν θα ξέρουμε τον λόγο. Και αυτό είναι σίγουρα επειδή υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει να μπουν μέσα μέσα σε μια ηλεκτρική σκούπα.


Δες παρακάτω τι δεν πρέπει να ρουφάει η ηλεκτρική σκούπα:

  • Μεγάλα κομμάτια γυαλιού: Αν το πρώτο πράγμα που κάνετε, όταν σπάσει ένα πιάτο ή ένα ποτήρι στην κουζίνα σας, είναι να βάλετε σε λειτουργία την ηλεκτρική σκούπα, αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Τα κομμάτια σπασμένου γυαλιού μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στο εσωτερικό της.
  • Καλλυντικά: (σε σκόνη, όπως ρουζ, σκιά, πούδρα -αλλά και κομμάτια από κραγιόν). Είναι προτιμότερο να τα σκουπίσετε με ένα υγρό πανί. Αν χρησιμοποιήσετε ηλεκτρική σκούπα, πιθανότατα να δείτε κάποια στιγμή χρώματα στο πάτωμα γιατί τα προϊόντα θα λιώσουν μέσα σε αυτή.
  • Όχι στα υγρά: (με τις σκούπες που δεν έχουν δυνατότητα συλλογής υγρών): Στις απλές οικιακές σκούπες, η συλλογή υγρών μπορεί να αναπτύξει μούχλα μέσα στη συσκευή ή ακόμα και βλάβη.
  • Βίδες, καρφιά: Αν τα εντοπίσετε την ώρα που σκουπίζετε, μαζέψτε τα με το χέρι ή με σκούπα και φαράσι. Σίγουρα όχι με την σκούπα, καθώς μπορεί να τρυπήσουν την σακούλα της ή προκαλέσουν ζημιά στο μοτέρ της.


Πηγή: ratpack.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html