ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι πρέπει να παραιτηθούν για να μπει ο Κασσελάκης στη Βουλή « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι πρέπει να παραιτηθούν για να μπει ο Κασσελάκης στη Βουλή

Κατηγορία ΣΥΡΙΖΑ στις   3:17 π.μ.  |  Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023




Πιθανή επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να φέρει... ντόμινο παραιτήσεων από εκλεγμένους βουλευτές, καθώς δεν έχει λάβει την ψήφο των πολιτών για την είσοδό του στη Βουλή.


Συζήτηση έχει ανοίξει για την επόμενη μέρα του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, εάν εκλεγεί στην ηγεσία του κόμματος, καθώς θα είναι πρωτόγνωρο το ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δε θα εκπροσωπείται στη Βουλή από τον αρχηγό της, καθώς ο ίδιος δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής.


Το ενδιαφέρον στρέφεται στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ώστε να ξεπεραστεί αυτό το ζήτημα, καθώς απαιτείται «ντόμινο» παραιτήσεων ήδη εκλεγμένων βουλευτών.


Πιο αναλυτικά, θα πρέπει να παραιτηθεί ένας εκ των εκλεγμένων Βουλευτών Επικρατείας του κόμματος, καθώς και οι πέντε επιλαχόντες του ψηφοδελτίου, αφού ο κ. Κασσελάκης είχε τοποθετηθεί στην ένατη θέση ως υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας.


Συγκεκριμένα, πρέπει να παραιτηθούν ένας από τους Ευάγγελο Αποστολάκη, Έλενα Ακρίτα και Όθωνα Ηλιόπουλο και στη συνέχεια να παραιτηθούν όσες και όσοι καταλαμβάνουν τις επόμενες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος και λογίζονται ως επιλαχόντες, δηλαδή Πόπη Τσαπανίδου, Μιχάλης Καλογήρου, Τζένη Λειβαδάρου.


Ήδη ο Καθηγητής Μικροβιολογίας, Αθανάσιος Τσακρής, δήλωσε, πως «θα μπορούσα να παραιτηθώ αν ήταν για το καλό του κόμματος», ανοίγοντας τον δρόμο για την είσοδο Κασσελάκη στη Βουλή.



Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html