Προσοχή εάν έχετε ένα από αυτά τα μοντέλα κινητών– Τι πρέπει να κάνετε « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Έκτακτο: Συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Προσοχή εάν έχετε ένα από αυτά τα μοντέλα κινητών– Τι πρέπει να κάνετε

στις   8:09 π.μ.  |  Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023



Η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο iOS 17 τον Σεπτέμβριο, το οποίο έχει εκπληκτικές δυνατότητες. Ωστόσο, το νέο λειτουργικό σύστημα δεν θα υποστηρίζεται από δύο iPhone.


Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της iOS 17, το οποίο θα απελευθερώσει πολλές νέες δυνατότητες στο iPhone – αλλά η ενημέρωση θα μειώσει τις τιμές ορισμένων μοντέλων κατά 50%.


Τα iPhone 8 και iPhone X, που κυκλοφόρησαν το 2017, δεν θα υποστηρίζουν το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα – και οι ειδικοί της τεχνολογίας προτρέπουν τους χρήστες να πουλήσουν ή να ανταλλάξουν συσκευές πριν από τον Σεπτέμβριο.


Η αξία συναλλαγών για ένα iPhone X σε καλή κατάσταση είναι επί του παρόντος περίπου 190 $, ενώ το iPhone 8 είναι 90 $ και 152 $ για το iPhone 8 Plus.


Όταν το iOS 16 έπεσε πέρυσι, το iPhone 7 Plus πήγε από 138 $ τον Ιούνιο του 2022 σε 80 $, ενώ το iPhone 6S Plus από 94 $ σε 47 $.


iPhone

Η αξία για ένα iPhone X σε καλή κατάσταση (εικόνα) είναι επί του παρόντος περίπου 190 $

Το iPhone X της Apple κόστιζε 999 δολάρια το 2017 και ήταν το smartphone επετείου δέκα ετών του τεχνολογικού γίγαντα.

Το smartphone ήταν το πρώτο που απέκλεισε το Touch ID για το Facial ID, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή των iPhone.


Η συσκευή – που χαρακτηρίστηκε «το μεγαλύτερο άλμα προς τα εμπρός από το αρχικό iPhone» – διαθέτει πιο προηγμένα χαρακτηριστικά από την οικογένεια iPhone 8 που ανακοινώθηκε ταυτόχρονα.


Το iPhone X διαθέτει ένα γυαλί εμπρός και πίσω, μια ταινία γύρω από την άκρη από ανοξείδωτο χάλυβα χειρουργικής ποιότητας και μια οθόνη χωρίς άκρες – όλα αυτά δεν είχαν ξαναδεί ποτέ στα τηλέφωνα της Apple.


Το iPhone X περιλαμβάνει επίσης την πρώτη οθόνη OLED της Apple που ονομάζεται «super retina display» που, στη διαγώνιο, είναι 5,8 ίντσες.


Το επετειακό smartphone ξεπέρασε τις κορυφαίες συσκευές, αλλά το iPhone 8 εξακολουθούσε να είναι το αγαπημένο των θαυμαστών – εκείνη την εποχή.


Η Apple ανέφερε ότι πούλησε 86,3 εκατομμύρια iPhone 8 και 8 Plus παγκοσμίως, καθιστώντας τα ένα από τα smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών.

iPhone

Ενώ το iPhone 8 μπορεί να βρεθεί στα $90 και στα $152 το iPhone 8 Plus.

iPhone

Το νέο iPhone X (κέντρο), που απεικονίζεται ανάμεσα στα iPhone 8 (δεξιά) και iPhone 8 Plus (αριστερά)

Ωστόσο, το ζευγάρι διακόπηκε τον Φεβρουάριο του 2020.


Η Apple κυκλοφόρησε το iPhone SE εκείνη τη χρονιά, το οποίο ήταν ουσιαστικά ένα αναβαθμισμένο iPhone.


Και τώρα φαίνεται ότι ήρθε το τέλος της σειράς τόσο για το iPhone X όσο και για το iPhone 8.


Μια αναφορά από τη SellCell αναφέρει ότι οι τιμές των smartphone είναι πιθανό να μειωθούν έως και 50 τοις εκατό και να ανοίξουν οι ιδιοκτήτες σε μια σειρά κινδύνων ασφαλείας.


«Ούτε το iPhone X ούτε το iPhone 8 θα λάβουν την ενημέρωση iOS 17, πράγμα που σημαίνει ότι τα τηλέφωνα δεν θα λαμβάνουν ούτε ενημερώσεις ασφαλείας», αναφέρει η αναφορά.


«Οι ιδιοκτήτες και τα δεδομένα τους κινδυνεύουν περισσότερο από επίθεση από άτομα με κακόβουλη πρόθεση, όπως οι χάκερ, για παράδειγμα.


iPhone

Μια νέα λειτουργία του iOS 17 που στοχεύει να κάνει τη ζωή πιο εύκολη είναι το «NameDrop» που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται εύκολα πληροφορίες επικοινωνίας ακουμπώντας απλά τις συσκευές τους με κάποια άλλη συσκευή

“Αυτά τα μοντέλα θα καταστούν παρωχημένα μόλις κυκλοφορήσει η νέα έκδοση iOS στο κοινό.”


Τα iPhone XS, XS Max και XR θα είναι οι παλαιότερες συσκευές που υποστηρίζουν iOS 17.

Οι νέες ενημερώσεις με το iOS 17 υπόσχονται να είναι επεκτατικές, με μια σειρά από νέες δυνατότητες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων βελτιώσεων στο Safari Private Browsing και της προστασίας για την ασφάλεια των παιδιών της Apple και περισσότερες βελτιώσεις αισθητικής και χρηστικότητας.


Το νέο λειτουργικό σύστημα θα έχει κάρτες επαφών βάσει σχεδιασμού για εσάς και τα άτομα στο βιβλίο διευθύνσεών σας και μια λειτουργία «Αναμονής» που μετατρέπει αποτελεσματικά το iPhone σας σε επιτραπέζιο ή κομοδίνο καθώς φορτίζει — με προσαρμόσιμες γρήγορες πληροφορίες στην οθόνη.


Το iOS 17 διαθέτει επίσης ενημερώσεις πληκτρολογίου – και μια που βελτιώνει την αυτόματη διόρθωση.


Πολλοί χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι οι λέξεις τους έχουν διορθωθεί λανθασμένα αυτόματα, αλλά το νέο σύστημα προσθέτει ένα νέο μοντέλο γλώσσας που έχει μια πιο προσιτή συντόμευση για να επιστρέψει στην αρχική λέξη εάν το σύστημα κάνει λάθος.


Και τώρα, η υπαγόρευση χρησιμοποιεί επίσης ένα νέο μοντέλο που λειτουργεί με AI.


Μια άλλη δυνατότητα που στοχεύει να κάνει τη ζωή πιο εύκολη είναι το νέο «NameDrop» που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται εύκολα πληροφορίες επαφών πατώντας τις συσκευές τους με κάποιον άλλο.


Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους αφίσες που θα εμφανίζονται στην οθόνη κάποιου άλλου όταν καλούν.


Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν την καλύτερη selfie σας ή μοναδικά emoji – οτιδήποτε αντιπροσωπεύει αυτό που είστε.


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html