Σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που αλιγάτορας κατασπάραξε άνθρωπο: Αστυνομικοί πυροβόλησαν στο κεφάλι το ερπετό (βίντεο) « Enimerosi 247

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που αλιγάτορας κατασπάραξε άνθρωπο: Αστυνομικοί πυροβόλησαν στο κεφάλι το ερπετό (βίντεο)



Πραγματικά ανατριχιαστικά είναι τα στιγμιότυπα που έρχονται από τη Φλόριντα. Ένας ψαράς είδε έναν αλιγάτορα να μεταφέρει το άψυχο σώμα ενός ανθρώπου. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές.


Σε ένα ανατριχιαστικό περιστατικό στη Φλόριντα, ένας αλιγάτορας τεσσάρων μέτρων ανακαλύφθηκε να μεταφέρει το άψυχο σώμα ενός ανθρώπου σε ένα ποτάμι, πυροδοτώντας εικασίες για πιθανή επίθεση αλιγάτορα. Η ανησυχητική αυτή ανακάλυψη συνέβη στο Largo, σε μικρή απόσταση από την Τάμπα, και προκάλεσε την άμεση δράση των συνεργείων έκτακτης ανάγκης, τα οποία έσπευσαν στο σημείο με τον διπλό στόχο να ανασύρουν το πτώμα και να διερευνήσουν τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο του ατόμου.


Το άτομο που έπεσε πάνω σε αυτή τη μακάβρια σκηνή ήταν ο JaMarcus Bullard, ο οποίος είχε βγει για ψάρεμα σε μια κοντινή λίμνη όταν παρατήρησε το τεράστιο ερπετό με κάτι ασυνήθιστο στο στόμα του. Ο ίδιος διηγήθηκε τη σοκαριστική στιγμή στα τοπικά μέσα λέγοντας: «Παρατήρησα ότι είχε ένα σώμα στο στόμα του». Αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης, δεν έχασε χρόνο και έσπευσε να ειδοποιήσει την πυροσβεστική. Η εξέτασή τους που ακολούθησε επιβεβαίωσε την παρουσία ενός άψυχου σώματος.


Γύρω στις 2:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας, αξιωματικοί της ομάδας Florida Fish and Wildlife κατάφεραν να βγάλουν με ασφάλεια τον αλιγάτορα από το νερό, επιτρέποντας την ανάσυρση της σορού.


Μέχρι στιγμής, παραμένει αβέβαιο αν το άτομο βρήκε τον θάνατο ως αποτέλεσμα επίθεσης αλιγάτορα ή αν το αρπακτικό έπεσε πάνω στο σώμα μετά θάνατον. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Pinellas έχει ξεκινήσει έρευνα για να ρίξει φως στις συνθήκες που περιβάλλουν αυτή τη ζοφερή ανακάλυψη.



Πηγή: gazzetta.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html